Moby Disc Velkommen til vores webshop!

Specialforretning for lp’er, cd’er og dvd’er | Fri fragt over 600,-
Din kurv (0)

Reklamation

- Hvis der er noget galt med varen

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation;

  • Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
  • Du skal kontakte os indenfor ”rimelig tid”
  • Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.
  • Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til http://moby-disc.dk eller telefonisk på 66144148

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

Varen skal sendes til:
Moby Disc Records, Skt. Knuds Kirkestræde 2A, 5000  Odense C

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er i en vedlagt beskrivelse.
Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 250 kr. for undersøgelse af varen, hvis det viser dig at den er fejlfri.

Husk ved DVD eller BluRay at fortrydelse eller returnering på grund af eventuelle regions-begrænsninger ikke accepteres, idet du allerede ved købet aktivt har bekræftet at du ønsker varen, selv om den ikke kan afspilles i alle regionsbegrænsede afspillere.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkosninger samt evt. track and trace nummer.

Bemærk!
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook