Årets største vinyldag er nær! Record Store Day 2018 finder sted den 21. april. Vi åbner kl. 8.00 og lukker kl. 17.00.

Som de andre år vil vi gøre alt hvad vi kan for at få fat i de mange spændende udgivelser. Vi har kun fået nogle ganske få lister fra selskaberne, men vi kan vist godt love, at det bliver endnu en fremragende omgang for alle vinylelskere.

I år byder vi udover hundredevis af vinyludgivelser også på instore koncerter!

Instore koncerter

I år har vi inviteret to bands ind i butikken til at gøre dagen endnu mere festlig. Grundet de begrænsninger, der nu engang er, ved at spille i så lille en butik som vores, vil koncerterne være med minimalistisk setup og af kortere varighed end normalt. Vi byder på lidt øl, vand, kaffe og snacks i forbindelse med koncerterne.

KL. 11.30: DEATH MACHINE + SALG AF EKSKLUSIV RSD VINYL

Historien om Death Machine tager udgangspunkt i en rigtig lorteuge for forsanger Jesper Mogensen. Indenfor én og samme uge skrider kæresten, hans gamle band går i opløsning og han bliver fyret fra sit job. Fortvivlelsen og vreden omdanner Jesper til de første sange, ud fra dogmet at hver sang må max tage 8 timer at færdiggøre, hvoraf både P6 og P3 Barometeret tager rigtig godt imod singlen ”Become The Dead”.

Bandets musikalske udtryk er en sammensætning af traditionel folk kombineret med synth elementer. Referencerne er Neil Young, Bon Iver og Vangelis ”Blade Runner” soundtrack.

På Record Store Day 2018 udgives deres debutalbum for første gang på vinyl. Udgivelsen er trykt i ekstremt begrænset oplag. Faktisk så begrænset, at vi er den eneste pladebutik der sælger den!

Death Machine

Death Machine's første album genudgives til Record Store Day 2018. Moby Disc er den eneste pladebutik, der sælger den.

 

EN YDERLIGERE INSTORE KONCERT ANNONCERES SNART...

 

Information

HVAD ER RECORD STORE DAY?

For de uindviede er Record Store Day en årlig begivenhed, der fejrer og støtter den lokale fysiske pladebutik. Der udgives en masse vinyler trykt i begrænset antal som kun vil være tilgængelige i fysiske butikker.

I år vil, der også være instore koncerter, øl, vand, snacks og festlig stemning!

Typisk er vinylerne trykt i så begrænset antal at de er udsolgt på dagen, hvorfor folk ofte stiller sig i kø i forvejen for at sikre sig udgivelserne. Det betyder også at det på ingen måde er muligt at reservere nogle udgivelser. Det er først til mølle på dagen.

Har du ikke mulighed for at besøge vores butik på dagen vil resterne blive sat til salg i løbet af lørdag eftermiddag, søndag og den efterfølgende uge.

Håber vi ses til en festlig dag med hundredevis af fede plader!

PRAKTISK INFO:
- Listen
Listen er endnu ikke klar, men de første titler vil blive afsløret snart. Mere info følger…

- Køkultur
Vi åbner kl. 9.00. Da der typisk er mange flere mennesker i kø end vi kan være i butikken lukker vi folk ind i grupper. Det betyder at man bedre kan nå at kigge kasserne igennem uden at der bliver skubbet og presset.

Til de første i køen laver vi desuden et afkrydsningsskema over det mest populære titler, som man kan udfylde inden og aflevere ved kassen (Kun for dem der står i kø). På den måde kan man sikre sig disse udgivelser og i ro og mag kigge resten af udvalget igennem. Der vil endda være lidt rabat samt mulighed for at købe mere end 1 eksemplar af enkelte titler. Igen - kun for dem der står i kø.

Der vil være kaffe og morgenbrød til alle i køen.


- Køberegler
1. Ingen reservationer eller forudbestillinger. Først til mølle i butikken.

2. Max 1 eksemplar af hver udgivelse pr. kunde. Du må købe så mange forskellige udgivelser du vil, men kun 1 eksemplar af hver.
Du skal dog være velkommen til at komme tilbage senere på dagen og købe flere såfremt der er flere tilbage.

3. Måske når vi ikke at få alle udgivelserne ind til selve dagen og måske er der lynhurtigt udsolgt af enkelte varer. I disse tilfælde kan du blive skrevet op og såfremt der kommer flere varer ind i løbet af ugen vil de blive fordelt efter hvornår du er blevet skrevet op.

- Andet
Har du spørgsmål så send os helst en besked på Facebook eller evt. en mail på post@moby-disc.dk