Moby Disc Velkommen til vores webshop!

Specialforretning for lp’er, cd’er og dvd’er | Fri fragt over 600,-
Din kurv (0)

Mere Lys (Historien Om Spids Nøgenhat) - Bog

219,95 kr

Lagerstatus: På lager

Kategori: Diverse

12 år efter udgivelsen af den kultdyrkede debutplade, ’En Mærkelig Kop Te’, oplevede det danske syrerock orkester Spids Nøgenhat et ganske uvirkeligt folkeligt gennembrud. I 2013 kastede albummet ’Kommer Med Fred’, og ikke mindst hittet ’Lolland Falster’, bandet ind i en del af den danske underholdningsbranche, som de aldrig havde regnet med at skulle se indefra. Anmelderroser, priser ved både Danish Music Awards og Steppeulven, udsolgte koncerter, samt allerede nu legendariske optrædener på både Roskilde Festival og i Tivoli.

I bogen ’Mere Lys – Historien om Spids Nøgenhat’ fortælles for første gang hele historien om Danmarks ubetinget største syrerock-succes i nyere tid. Med sit udspring på den københavnske vestegn i midten af 80'erne i det usædvanligt sejlivede band On Trial, over navne som Baby Woodrose, Aron, Dragontears og ikke mindst Spids Nøgenhat. Pladekontrakter, utallige koncerter og turnéer, og vennen, lydmanden og manageren Ralph A. Rjeilys tragiske død i 2012. Ralphs død blev startskuddet til, at Spids Nøgenhat for alvor fik samlet trådene på ny. Vejen har været lang og snoet, og bandmedlemmernes utrættelige vilje til at gøre tingene på deres egen måde er enestående.

Bogens to forfattere, Thomas Løppenthin og Lars Krogh, har fulgt bandet tæt i årevis, men har alligevel måtte stå på hovedet i arkiverne for at få alle fakta på plads. Utallige timers interviews og samtaler med medlemmerne er blevet redigeret, og de over 100 plader, som de
Titel Mere Lys (Historien Om Spids Nøgenhat) - Bog
Varenummer 9788799851607
Kunstner Spids Nøgenhat | Thomas Løppenthin og Lars Krogh
Pladeselskab Forlaget Bad Afro
Udgivelses år 2016
Musik Genre Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Dato (Nyheder) 19/01/2017
Vinyl nyheder - Dansk webshop
CD Nyheder Danmark
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook