Moby Disc Velkommen til vores webshop!

Specialforretning for lp’er, cd’er og dvd’er | Fri fragt over 600,-
Din kurv (0)

Past, Present, Future - 3LP+7"

799,95 kr

Lagerstatus: På lager

Kategori: Vinyl

Med denne udgivelse fejres Anders Koppels umådeligt store virke – både som komponist og som musiker.

Den første LP, ”PAST” byder på sjældne kompositioner fra en række forskellige ballet- og teaterforestillinger, der har en særlig plads i Anders’ hjerte og produktion.

”PRESENT” er en samling af numre fra nogle af Anders’ vigtigste nylige samarbejder– blandt andet med den amerikanske toppianist Kenny Werner og med bassist Miroslav Vitous fra det ikoniske Weather Report. Også numre fra Anders’ samarbejde med de to orkestre Bazaar og Koppel & Søn samt Anders og Benjamins første triosamarbejde med perkussionisten Jacob Andersen er at finde på albummet. Det er et helt unikt udpluk af musik fra Anders Koppels mangefacetterede univers.

Slutteligt præsenteres med ”FUTURE” en vifte af ballader, komponeret til trioen Koppel & Søn, hvor Benjamin og Anders flankeres af den versatile og virtuose svenske trommeslager Peter Nilsson. Musikken på denne tredje LP er indspillet live foran et inviteret publikum direkte til LP hos det nye danske vinylpresseri Nordsø Records. Der er således tale om en unik indspilning, der ikke på nogen måde er blevet efterbearbejdet. Musikken fremstår derfor nøjagtig, som den blev spillet og oplevet på scenen, i rummet, i nuet, på dagen.

Endelig er der i denne jubilæumsudgivelse indlagt en særlig EP, bonusskiven ”FAMILIEALBUM”, der indeholder fem sange, som Anders komponerede og indspillede sammen med sin hustru Ulla og deres tre børn Sara, Marie og Benjamin, da de var små. Sangene giver et unikt indblik i, hvordan glæden ved den kreative musikalske leg har været et omdrejningspunkt igennem fire generationer i Danmarks mest musikalske familie.

Nysgerrigheden, nærværet, humøret og det musikalske mod står så friskt og indbydende som nogensinde på denne jubilæumsudgivelse. Sammen kan vi fornøje os over både et tilbageblik i Anders Koppels fantastiske musikproduktion, et vue ind i Anders’ mange igangværende musikalske konstellationer og et altid overraskende sigte på de fremtidige musikalske opfindelser.
Titel Past, Present, Future - 3LP+7"
Varenummer CB68
Kunstner Anders Koppel
Pladeselskab Cowbell
Udgivelses år 2017
Musik Genre Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Dato (Nyheder) 28/08/2017
Vinyl nyheder - Dansk webshop
CD Nyheder Danmark
Kontakt vores support [email protected]
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook