A Tribute to Curtis Mayfield - 2LP (RSD 2021 Blå og Grå Vinyl)

På lager i Vejle - Længere leveringstid kan forekomme
Various Artists
Udgivelses år
1994 / 2021
Pris pr stk 249,95 DKK
Seventeen distinguished artists come together in tribute to one of the most influential musicians behind soul and political conscious African-American music. Pressed on light blue and grey mixed vinyl.

1. "Choice of Colors" – Gladys Knight
2. "It's All Right!" – Steve Winwood
3. "Let's Do It Again" – Repercussions and Curtis Mayfield
4. "Billy Jack" – Lenny Kravitz
5. "Look Into Your Heart" – Whitney Houston
6. "Gypsy Woman" – Bruce Springsteen
7. "You Must Believe Me" – Eric Clapton
8. "I'm So Proud" – The Isley Brothers
9. "Fool for You" – Branford Marsalis and The Impressions

1. "Keep On Pushin'" – Tevin Campbell
2. "The Makings of You" – Aretha Franklin
3. "Woman's Got Soul" – B.B. King
4. "People Get Ready" – Rod Stewart
5. "(Don't Worry) If There's a Hell Below, We're All Going to Go" – Narada Michael Walden
6. "I've Been Trying" – Phil Collins
7. "I'm the One Who Loves You" – Stevie Wonder
8. "Amen" – Elton John and Sounds of Blackness

Produktnavn A Tribute to Curtis Mayfield - 2LP (RSD 2021 Blå og Grå Vinyl)
Varenummer 0093624895237
Dato (Nyheder) 2021-07-17 00:00:00
Kunstner Various Artists
Pladeselskab Warner Catalog | O/H
Udgivelses år 1994 / 2021
Musik Genre Funk, Soul
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook