All The Way… A Decade Of Song - CD

På lager i Vejle - Længere leveringstid kan forekomme
Celine Dion
Udgivelses år
Pris pr stk 69,95DKK
1 The Power Of Love 4:49
2 Beauty And The Beast (Duet With Peabo Bryson) 4:04
3 Think Twice 4:48
4 Because You Loved Me (Theme From "Up Close & Personal") 4:35
5 It's All Coming Back To Me Now 5:31
6 Immortality 4:12
7 To Love You More 4:42
8 My Heart Will Go On (Love Theme From "Titanic") 4:41
9 I'm Your Angel (Duet With R. Kelly) 5:31
10 That's The Way It Is 4:03
11 If Walls Could Talk 5:19
12 The First Time Ever I Saw Your Face 4:09
13 All The Way (Duet With Frank Sinatra) 3:53
14 Then You Look At Me 4:11
15 I Want You To Need Me 4:36
16 Live For The One I Love 3:58
Produktnavn All The Way… A Decade Of Song - CD
Varenummer 5099749609426
Kunstner Celine Dion
Pladeselskab Columbia
Udgivelses år 1999
Musik Genre Rock/Pop
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook