Bob Dylan's Greatest Hits Volume II - 2LP

På lager
Bob Dylan
Udgivelses år
KG 31120
Pris pr stk 75,00 DKK
2 × Vinyl, LP, Compilation, Gatefold

A1 Watching The River Flow 3:34
A2 Don't Think Twice, It's All Right 3:38
A3 Lay Lady Lay 3:17
A4 Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again 7:05
B1 I'll Be Your Baby Tonight 2:38
B2 All I Really Want To Do 4:02
B3 My Back Pages 4:22
B4 Maggie's Farm 3:52
B5 Tonight I'll Be Staying Here With You 3:23
C1 She Belongs To Me 2:48
C2 All Along The Watchtower 2:32
C3 The Mighty Quinn (Quinn, The Eskimo) 2:45
C4 Just Like Tom Thumb's Blues 5:26
C5 A Hard Rain's A-Gonna Fall 6:49
D1 If Not For You 2:40
D2 It's All Over Now, Baby Blue 4:15
D3 Tomorrow Is A Long Time 3:03
D4 When I Paint My Masterpiece 3:24
D5 I Shall Be Released 3:02
D6 You Ain't Goin' Nowhere 2:46
D7 Down In The Flood 2:47
Produktnavn Bob Dylan's Greatest Hits Volume II - 2LP
Varenummer KG 31120
Kunstner Bob Dylan
Pladeselskab Columbia
Udgivelses år 1971
Musik Genre Rock/Pop
Tilstand Brugt
Cover tilstand Good+ ring wear
Plade tilstand VG
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook