Broken Hearts & Dirty Windows (Songs Of John Prine) - LP

På lager
Various Artists
Udgivelses år
Pris pr stk 169,95 DKK
Vinyl, LP, Compilation

A1 –Justin Vernon of Bon Iver* Bruised Orange (Chain Of Sorrow) 4:02
A2 –Conor Oberst And The Mystic Valley Band Wedding Day In Funeralville 2:09
A3 –My Morning Jacket All The Best 3:17
A4 –Josh Ritter Mexican Home 3:29
A5 –Lambchop Six O'Clock News 4:24
A6 –Justin Townes Earle Far From Me 4:35
B1 –The Avett Brothers Spanish Pipedream 3:04
B2 –Old Crow Medicine Show Angel From Montgomery 4:30
B3 –Sara Watkins The Late John Garfield Blues 4:06
B4 –Drive By Truckers* Daddy's Little Pumpkin 3:13
B5 –Deer Tick featuring Liz Isenberg Unwed Fathers 3:40
B6 –Those Darlins Let's Talk Dirty In Hawaiian 3:38
Produktnavn Broken Hearts & Dirty Windows (Songs Of John Prine) - LP
Varenummer 094012004217
Kunstner Various Artists
Pladeselskab Oh Boy Records
Udgivelses år 2010
Musik Genre Rock/Pop, Folk, Country
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook