Juke Box Giants - LP

På lager
Gladys Knight & The Pips
Udgivelses år
AFEMP 1022
Pris pr stk 50,00DKK
Vinyl, LP, Compilation

A1 Letter Full Of Tears
A2 Linda
A3 Love Call
A4 Bless The One
A5 I Had A Dream Last Night
A6 A Love Like Mine
A7 Darling
A8 How Do You Say Goodbye
A9 Jungle Love
A10 Before Now, Before Then
B1 Every Beat Of My Heart
B2 What Shall I Do
B3 Queen Of Tears
B4 What Will Become Of Me
B5 To Whom It May Concern
B6 Happiness (Is The Light Of Love)
B7 Walking Around In Circles
B8 It Hurt Me So Bad
B9 One More Lonely Night
B10 Really Didn't Mean It
Produktnavn Juke Box Giants - LP
Varenummer AFEMP 1022
Kunstner Gladys Knight & The Pips
Pladeselskab AFE
Udgivelses år 1981
Musik Genre Funk, Soul
Tilstand Brugt
Cover tilstand VG
Plade tilstand VG+
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook