Winning - LP (Pink vinyl)

Ikke på lager - Forventet leveringstid 3-20 hverdage
Kunstner
eee gee
Udgivelses år
2022
Varenummer
653738991425
Pris pr stk 249,95DKK
Limited edition pink vinyl inkl. printet innersleeve!

Formidabel debut fra den danske singer-songwriter eee gee. 5/6 stjerner i både Soundvenue, Gaffa, Politiken og og Berlingske!

eee gee er den danske sangerinde sangskriver, Emma Grankvist. Musikalsk bevæger eee gee sig et sted imellem den nordiske popmelankoli, og den varme Americana der omfavner støvede folk elementer, og country. To modpoler, der af uransagelige årsager smelter perfekt sammen lige så snart Emma åbner munden.

For eee gees elegante musikalske univers er nemlig både gennemført spækket med paradokser. Det er sjældent tingene et helt som de ser ud, når eee gee synger om alt fra selvkærlighed til selvmedlidenhed, og det er noget især kommer til syne i hendes sangskrivning, der hele tiden balancerer mellem solide feel-good melodier og sangstekster, handler om at have det af helvedes til.

Sangenes fortællinger fremstår som individuelle, ærlige øjeblikke fra livet, mens det leves. Og hvor teksterne viser en sangskriver, der ikke er bange for at konfrontere sin egen skrøbelighed, er universet omkring eee gee helt ænderledes sprudlende, humoristisk, cinematisk og vidunderligt.

I 2020 blev eee gee signet til det australske indie-label Future Classic, og debuterede i maj med selvkærlighedshymnen 'Favourite Lover', der straks spredte ringe i vandet hos flere af de større internationale blogs, og blev P3's Uundgåelige samt nr 1 på P3-listen ugen efter.
Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn Winning - LP (Pink vinyl)
Varenummer 653738991425
Kunstner eee gee
Pladeselskab Future Classic
Udgivelses år 2022
Musik Genre Dansk, Indie/Alternative
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook