Ensomhedens Kolde Kald - LP

Ikke på lager - Forventet leveringstid 3-20 hverdage
Kunstner
Nyt Liv
Udgivelses år
2019
Varenummer
4260153748273
Pris pr stk 149,95 DKK
Vinyl, LP, Album

Kniven
Blodet Skygger
Aske Og Blod
Fortidens Tæsk
Det Skal Du Nok Blive
Løgne
Stille Ikke Død
Ingen Fast Form
Farvel Til Fornuften
Lys
Produktbeskrivelse

Det dansksprogede hardcore-band NYT LIV udsender nu debutalbummet ”Ensomhedens Kolde Kald”, der med sine ti sange rummer en frådende vildskab og intensitet kombineret med en dynamisk sangskrivning i et socialrealistisk tekstunivers. NYT LIV blev dannet i 2016 og indspillede herefter debut-EP’en ‘Livet Brænder’, som udkom i august 2017. Herefter fulgte et aktivt 2018, hvor orkestret markerede sig med koncerter på blandt andet Roskilde Festival, Copenhell og Aalborg Metal Festival. NYT LIV består af en række erfarne musikere fra den danske hardcore- og metal-scene, hvor medlemmerne har indspillet og turneret med en række markante orkestre. Medlemmernes erfaring viser sig både i en fokuseret sangskrivning og lyd, samt i bandets energiske og bidske koncerter, som indeholder lige dele kontant underholdning og indigneret katarsis, alt efter hvad man søger i en live-optræden fra et hårdtslående rock band. Musikkens menneskelige umiddelbarhed fornægter sig ikke, og man fornemmer hurtigt, at dette er et band, som vil dig noget.

Ligesom debut-EP’en er NYT LIVs debutalbum indspillet med Jacob Bredahl som producer og Brad Boatright (Modern Life Is War, Nails) som ansvarlig for mastering, hvilket har tilført albummet et aggressivt, organisk og nærværende lydbillede. Bredahl er en gammel ven af ban- det og dets medlemmer, som alle har indspillet med ham i tidligere sam- menhænge. Derfor var et samarbejde helt naturligt, og Bredahl fremstår med sin signatur og baggrund i samme miljø som en integreret del af bandets lyd. Orkestrets musik kan ses som en opsummering af medlem- mernes hidtidige aktiviteter tilsat erfaringens naturlige stræben mod et udtryk uden krumspring og unødvendigt fyld. NYT LIV skærer igennem og leverer direkte og medrivende sange i en hårdt rockende og melodisk version af metallisk hardcore, hvor musik og tekst er som skabt til kom- munikation med et tilstedeværende publikum. Samtidig er der noget på spil. Man kan holde en fest, men kan også lade sig indfange og indigneres af de personlige og sortsynede fortællinger, som skitserer en verden på randen af opløsning.

NYT LIVs sanger og tekstforfatter Michael Aagesen skriver en direkte og umiddelbar dansk lyrik, der lægger sig i traditionen af den socialrea- listiske knækprosa fra 1970’ernes Danmark. Teksterne behandler temaer som ensomhed, misbrug, kærlighed og selvmord, og sympatien er hos mennesker, som mennesker er flest: Uden magt, penge og indflydelse og med helt almindelige problemer af både eksistentiel, psykologisk og øko- nomisk karakter. Fraskåret akademiske dikkedarer tages den lille mand og kvindes tanker og problemer under behandling fra et oplevet person- ligt perspektiv, hvor Aagesens egne erfaringer taler i versefødderne, men hvor også et større makroperspektiv er indeholdt i sangene. Individets lidelser er ofte udtryk for mere gennemgribende strukturer, som vi både er underkastede og paradoksalt nok også er med til at opretholde gennem indgroede vaner og tankemønstre. Beskrivelsen af individets kvaler inde- holder således en samfundskritik og er ligeledes et opråb og et ønske om forandring i den måde, som vi behandler og ser hinanden på. ‘Ensom- hedens Kolde Kald’ er en kærkommen opfordring til at træde i karakter og kæmpe kampen, både for sig selv og for de andre, koste hvad det vil.

Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn Ensomhedens Kolde Kald - LP
Varenummer 4260153748273
Dato (Nyheder) 2019-05-07 00:00:00
Kunstner Nyt Liv
Pladeselskab Indisciplinarian
Udgivelses år 2019
Musik Genre Heavy Metal, Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook