Every move you make - The Studio Recordings - 6CD (Bokssæt)

Ikke på lager - Forventet leveringstid 7-60 hverdage
The Police
Udgivelses år
Pris pr stk 349,95DKK
6 x CD, Compilation, Limited Edition, Box Set

CD 1
Next to You
So Lonely
Hole in My Life
Can't Stand Losing You
Truth Hits Everybody
Born in the '50s
Be My Girl
Masoko Tanga
CD 2
Message in a Bottle
Reggatta De Blanc
It's Alright for You
Bring on the Night
Walking on the Moon
On Any Other Day
The Bed's Too Big Without You
Does Everyone Stare
No Time This Time
CD 3
Don't Stand So Close to Me
Driven to Tears
When the World is Running Down, You Make the Best of What's
Canary in a Coalmine
Voices Inside My Head
Bombs Away
De Do Do Do, De Da Da Da
Behind My Camel
Man in a Suitcase
Shadows in the Rain
The Other Way of Stopping
CD 4
Spirits in the Material World
Every Little Thing She Does is Magic
Invisible Sun
Hungry for You (J'aurais Toujours Faim De Toi)
Demolition Man
Too Much Information
Rehumanize Yourself
One World (Not Three)
Secret Journey
CD 5
Synchronicity I
Walking in Your Footsteps
O My God
Miss Gradenko
Synchronicity II
Every Breath You Take
King of Pain
Wrapped Around Your Finger
Tea in the Sahara
CD 6
Dead End Job (1978)
Landlord (1979)
Visions of the Night (1979)
Friends (1980)
A Sermon (1980)
Shambelle (1981)
Flexible Strategies (1981)
Low Life (1981)
Murder by Numbers (1983)
Truth Hits Everybody (Remix) (1983)
Someone to Talk to (1983)
Once Upon a Daydream (1983)

Produktnavn Every move you make - The Studio Recordings - 6CD (Bokssæt)
Varenummer 0602577975776
Kunstner The Police
Pladeselskab Polydor
Udgivelses år 2019
Musik Genre Rock/Pop
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook