From Dusk Till dawn - LP

Ikke på lager - Forventet leveringstid 3-20 hverdage
Udgivelses år
Pris pr stk 219,95 DKK
Vinyl, LP, Album, Compilation, Reissue

A1 –George Clooney Everybody Be Cool
A2 –The Blasters Dark Night
A3 –ZZ Top Mexican Blackbird
A4 –Jon Wayne Texas Funeral
A5 –The Mavericks Foolich Heart
A6 –Juliette Lewis & Quentin Tarantino Would You Do Me A Favour
A7 –Jimmie Vaughan Dengue Woman Blues
A8 –The Leftovers Torquay
A9 –ZZ Top She's Just Killing Me
B1 –Cheech Marin Chet's Speech
B2 –Tito And Tarantula* Angry Cockroaches (Cucarachas Enojadas)
B3 –Stevie Ray Vaughan And Double Trouble* Mary Had A Little Lamb
B4 –Tito And Tarantula* After Dark
B5 –Stevie Ray Vaughan And Double Trouble* Willie The Wimp (And His Cadillac Coffin)
B6 –Tom Savini Kill The Band
B7 –Graeme Revell Mexican Standoffh
B8 –Graeme Revell Sex Machine Attacks
Titel From Dusk Till dawn - LP
Varenummer 8713748982874
Kunstner Soundtracks
Pladeselskab Sony
Udgivelses år 1996
Musik Genre Soundtracks
Tilstand Ny
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook