Gavekort

Kunstner
Gavekort
Varenummer
gavekort

Fra 1,00 DKK

Til 0,00 DKK

1,00 DKK
Want to send a physical gift card or prefer to keep things digital?
Dit Navn
Modtager Navn
Din email
Dette gavekort kan bruges både på vores webshop og i vores fysiske butikker. Gavekortet er gyldigt i et år fra købsdato og kan ikke ombyttes til kontanter.

Vi sender et digitalt gavekort på mailen du indtaster ovenfor under "Recipient Email". Ønsker du selv at modtage gavekortet, så du selv kan sende det videre på mail eller printe det ud og give det fysisk, så indtast blot din egen email.

Bemærk, at vi selv skal trykke på en knap for at afsende gavekortet, så udenfor vores normale åbningstider kan det ske, at gavekortet først bliver sendt den næste morgen. I langt de fleste tilfælde vil modtageren dog have gavekortet inden for 1 time.

Hvis du skriver en besked i feltet ovenfor vil denne besked ikke fremgå af selve gavekortet, men stå i mailen sammen med gavekortet.

SÅDAN BRUGER DU GAVEKORTET:
Indtast din gavekort kode i feltet "Apply Gift Card Code" lige inden du betaler på hjemmesiden, eller vis koden ved kassen når du handler i butikkerne.

På webshoppen kan du bruge koden igen og igen indtil det fulde beløb er brugt.
Hvis du vælger at bruge gavekortet i en af vores butikker og ikke får brugt det fulde beløb med det samme, vil du i stedet få udleveret et nyt gavekort på restbeløbet, der kun kan bruges i vores fysiske butikker.
Specifikationer
Specifikationer
Titel Gavekort
Varenummer gavekort
Tilstand Ny
Kunstner Gavekort
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook