Glem Det Hele... Husk Det | Live 79-81 - 2LP

På lager
Kunstner
Hyldemor
Udgivelses år
2023
Varenummer
0745604696104
Pris pr stk 319,95DKK
Release : 3/11/23

I december 1978 udsendte Hyldemor albummet Glem det hele på CBS. Albummet, der siden er blevet en dansk rockklassiker, var bandets eneste på selskabet, og blev aldrig fulgt op.

Men bandet var et særdeles aktivt orkester på landets livescener i de kommende år, og spillede over hele landet og sågar også i Norge i årene 1979 til 1981.

Heldigvis for bandet - og alle os andre - havde lydmanden Ole “Lyd” Rasmussen som oftest to Revox båndoptagere kørende, der optog en stor del af bandets koncerter rundt omkring i det ganske land.

Disse optagelser dannede grundlag for de to Hyldemor live-cd'er, der blev udsendt af foreningen Hans’ Venner i år 2000 og 2003.

Disse liveoptagelser er også grunden til at vi nu kan nyde Hans Vinding og resten af Hyldemor live på vinyl, når Turn It Over Records den 3. November udsender et dobbelt live-album med titlen Glem det hele - husk det! Live 1979-1981.

Titlen til denne nye live-lp er taget fra promotionplakaten, der hang i landets pladebutikker i anledning af 1978-albummets udgivelse, der netop havde påskriften Glem det hele - husk det!

Udover en del af materialet fra de tidligere nævnte live-cd’er, påtog de to tilbageværende medlemmer af gruppen, John Teglgaard og Steen Claesson, at lytte alle de gamle bånd - 27 km i alt! - igennem og udvælge på ny. Derfor er denne nye lp ikke 1-1 med de to tidligere udsendte cd’er, da noget er udeladt af pladshensyn og andet taget med, som blev sorteret fra i første omgang ved udvælgelsen af numre til cd’erne. Herunder en version af titelnummeret fra lp’en Glem det hele.

Med denne udgivelse giver vi altså endnu engang mulighed for et live-genlyt med et særdeles stærkt rockband bestående af veteraner fra den danske rockscene: Jens Breum (No Name, Niels Skousens Vincent HRD, Strube Band, Lone Kellermann m.fl.) på trommer og kor, John Teglgaard (Take Off, Masala Dosa, Bifrost , Lone Kellermann, Savage Rose m.fl.) på guitar og kor, Thor Mathiesen (Masala Dosa, Pilloni Band m.fl.) på bas og Steen Claesson (Burnin Red Ivanhoe, Furekåben m.fl.) på violin, guitar og kor, samt en helt igennem enestående frontfigur, sanger, tekstforfatter og performer i Hans Vinding, der med sin akustiske guitar huserede på den danske musikscene indtil sin alt for tidlige død i 1999.

Pladen udsendes som dobbelt lp den 3. November i 500 nummererede eksemplarer i gatefold-cover og med covernoter af blandt andre Uffe Lorenzen og Niels Skousen.

A1 Hallo Hallo Frk.
A2 I Pagt Med Livets Takt
A3 Alt For Meget At Gøre
A4 Skæbnesang
A5 Den Gennemsigtige Mand
B1 Frit Danmark
B2 Skal Vi Vente
B3 Hvis Du Spør’ Hvorfor
B4 Juletræet
C1 Dukkemand
C2 Solløs Morgen
C3 Lysene Tændes
D1 Alene Igen
D2 Wah Wah Pedalen
D3 Den Mystiske Qvinde
D4 Glem Det Hele
Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn Glem Det Hele... Husk Det | Live 79-81 - 2LP
Varenummer 0745604696104
Kunstner Hyldemor
Pladeselskab Turn It Over Records
Udgivelses år 2023
Musik Genre Rock/Pop, Dansk, Skandinavisk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook