Godnat Med Phine & Ormen - LP

På lager i Vejle - 1-3 hverdages længere leveringstid kan forekomme
Kunstner
Phine & Ormen
Udgivelses år
2023
Varenummer
0602455663603
Pris pr stk 199,95 DKK
Release: 15. september 2023

Phine & Ormen hylder danske godnatsange med nyt album - et album, der kan sættes på i aftenstunden og nydes af både de mindste, men også deres forældre.

Josephine Philip og Anders Christophersen har begge stor kærlighed til dansk musik til børn fra tiden med Halfdan Rasmussens ABC til Wilhelm Hansen Edition.

Umiddelbarheden og den legende tilgang vækker genklang i dem begge og den synes de er svær at finde i nutidens børnemusik. Derfor har de skabt et alternativ, med albummet "Godnat” under navnet Phine & Ormen.

Josephine Philip (JaConfetti, Darkness Falls) og Anders “Ormen” Christophersen (Balstyrko) har begge lange karrierer bag sig i den danske musik- og kulturbranche og har tidligere arbejdet sammen i forbindelse med et andet projekt for børn og barnlige sjæle – en kunst- og lydbog (Eventyret om Lily Bitten – Elefanten Der Troede Den Var En Myresluger) skrevet af b.la. Josephine med tilhørende musik skabt af dem begge.

I foråret faldt de i snak om alle de fantastiske sange for børn der findes, og ovenikøbet i utallige versioner, men også, at de savnede nogle versioner der netop er umiddelbare, håndspillede og simple i deres udtryk. Noget der var skabt ud fra et ønske om at indspille gode sange i analoge og organiske versioner, der kan nydes af børn såvel som voksne.

Som Josephine Philip fortæller:
”Der er masser af indhold og mange versioner af alle mulige sange til børn, men for mig personlig savnede jeg noget som bare var musik, hvor det ikke var tænkt kalkuleret til børn, men bare lavet fordi det lyder godt. Gode sange i gode versioner.”

Albummet er indspillet live på bånd med de tre etablerede musikere Silas Tinglef, Jakob Falgren og Ned Ferm, udtrykket er analogt, jazzet og støvet, som passer perfekt når numrene inkluderer Elefantens Vuggevise, Solen Er Så Rød Mor og andre danske godnatklassikere.

Dertil har den anerkendte kunster Rose Eken skabt et legende og umiddelbart visuelt udtryk der understøtter musikken og pakker den smukt ind.

Tracklisten indeholder også nye fortolkninger af Shu-bi-duas 'Stjernefart' og Anne Linnets 'Godnatsangen', samt en stribe helt nye kompositioner og interludes, der binder albummet sammen.

Anders Christophersen fortæller:
”Vi har valgt vores egne favoritter, som vi selv kender fra vores barndom, men er også gået ind i projektet for at finde nogle nye, gamle sange, der fortjener at blive en del af godnatsangsritualet – og så opstod der i studiet også en masse ny musik, som vi har taget med.”

Sangene har allerede streamet mere end 250.000 gange siden albummet kom digitalt i maj, hvor GAFFA kvitterede med fem flotte stjerner og ordene:
"Josephine Philip og Anders Christophersen har begået noget så sjældent som en fremragende børneplade" - *****

TRACKLISTE:
A1. Solen Er Så Rød, Mor
A2. Jeg Ved En Lærkerede
A3. Lysningen
A4. Elefantens Vuggevise
A5. I Skovens Dybe Stille Ro
A6. Hvem Kan Sejle For Uden Vind
A7. Gaga Gab
A8. Bjørnen Sover
A9. Sonjas Livret
A10. Ormens Vuggephine

B1. Der Er Så Mange Ting
B2. Den Lille Ole Med Paraplyen
B3. Juras Sovemelodi
B4. Ta' Til Drømmeland
B5. Godnatsangen
B6. Jeg Har Fanget Mig En Myg
B7. Månebarn
B8. Brahms Vuggevise
B9. Trætte Jolly
B10. Stjernefart
B11. Lille Kat
Specifikationer
Specifikationer
Titel Godnat Med Phine & Ormen - LP
Varenummer 0602455663603
Kunstner Phine & Ormen
Pladeselskab Universal
Udgivelses år 2023
Musik Genre Dansk, Børnemusik
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook