Hit Me Hard And Soft - LP (Recycled Black Vinyl)

På lager
Kunstner
Billie Eilish
Udgivelses år
2024
Varenummer
0602465223651
Pris pr stk 249,95 DKK
Release : 17/5/24

Billie Eilish offentliggør endelige detaljer om sit længe ventede tredje studie album ’HIT ME HARD AND SOFT’, der udkommer globalt den 17. maj via Darkroom/Interscope Records.

Det bliver hendes mest vovede arbejde til dato. Albummet ‘HIT ME HARD AND SOFT’ er et diverst med dog sammenhængende udvalg af sange, som ideelt skal afspilles fra ende til anden. Albummet gør præcis som titlen anviser, rammer dig hard and soft både lyrisk og sonisk, mens genrer bøjes og trodser trends. HIT ME HARD AND SOFT rejser gennem et stort og vidstrakt lydlandskab, der giver lytteren en følelse af fordybning i et fuldt spektrum af følelser. Det er præcis hvad den flere gange GRAMMY og Academy Award vindende gør bedst, og bliver ved med at vise hvorfor Billie Eilish er den mest spændende sangskriver i sin tid.

‘HIT ME HARD AND SOFT’ er skrevet af Billie Eilish og FINNEAS, hendes bror og samarbejdspartner. FINNEAS er ligesom ved foregående album også producer på dette album. Udgivelsen vil være tilgængeligt på flere forskellige formater og I kampen for at minimerer spild og klima belastning, er alle fysiske produceret af 100 procent genanvendelige materialer.
Specifikationer
Specifikationer
Titel Hit Me Hard And Soft - LP (Recycled Black Vinyl)
Varenummer 0602465223651
Kunstner Billie Eilish
Pladeselskab Universal
Udgivelses år 2024
Musik Genre Rock/Pop
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook