Honeysuckle Rose (Music From The Original Soundtrack) - 2LP (Farvet Vinyl)

På lager
Willie Nelson & Family ‎
Udgivelses år
1980 / 2021
Pris pr stk 269,95 DKK
Willie Nelson & Family ‎– Honeysuckle Rose (Music From The Original Soundtrack) - 2LP

A1 –Willie Nelson On The Road Again 2:23
A2 –Willie Nelson Pick Up The Tempo 2:35
A3 –Willie Nelson Heaven Or Hell 2:04
A4 –Johnny Gimble Fiddlin' Around 3:23
A5 –Willie Nelson Blue Eyes Crying In The Rain 2:40
A6 –Jody Payne Working Man Blues 3:39
B1 –Johnny Gimble Jumpin' Cotton Eyed Joe 2:50
B2 –Willie Nelson Whiskey River 3:55
B3 –Willie Nelson Bloody Mary Morning 3:42
B4 –Willie Nelson / Dyan Cannon Loving You Was Easier (Than Anything I'll Ever Do Again) 3:44
B5 –Hank Cochran I Don't Do Windows 3:18
B6 –Kenneth Threadgill Coming Back To Texas 2:23
C1 –Amy Irving If You Want Me To Love You I Will 1:30
C2 –Willie Nelson It's Not Supposed To Be That Way 3:21
C3 –Willie Nelson / Amy Irving You Show Me Yours (And I'll Show You Mine) 3:15
C4 –Willie Nelson If You Could Touch Her At All 3:27
C5 –Willie Nelson Angel Flying Too Close To The Ground 4:23
C6 –Willie Nelson I Guess I've Come To Live Here In Your Eyes 3:23
D1 –Willie Nelson / Emmylou Harris Angel Eyes (Angel Eyes) 2:46
D2 –Emmylou Harris So You Think You're A Cowboy 2:29
D3 –Hank Cochran / Jeannie Seely Make The World Go Away 2:39
D4 –Dyan Cannon Two Sides To Every Story 3:04
D5 –Willie Nelson A Song For You 2:23
D6 –Willie Nelson / Dyan Cannon Uncloudy Day 4:22

Titel Honeysuckle Rose (Music From The Original Soundtrack) - 2LP (Farvet Vinyl)
Varenummer 8719262016200
Kunstner Willie Nelson & Family ‎
Pladeselskab Music On Vinyl
Udgivelses år 1980 / 2021
Musik Genre Soundtracks, Country
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook