House On Fire - 12" EP

På lager i Vejle - Længere leveringstid kan forekomme
Kunstner
Jonah Blacksmith
Udgivelses år
2023
Varenummer
5054197487163
Pris pr stk 189,95DKK
Release : 7/4/23

2022 var året hvor JONAH BLACKSMITH brød igennem med singlen ”House On Fire”, der har ligget på airplaycharten i over et år, og er samtidig er gået guld på streaming. I Marts 2023 spillede de 6 store koncerter i Hurup, Ålborg, Århus, Odense og København, som med sine over 16.000 gæster alle var udsolgte.

Jonah Blacksmith nu valgt at udgive deres seneste tre singler på vinyl i form af en EP, hvor der på B-siden er ny indspillede versioner af singlerne.

Jonah Blacksmith har længe haft lyst til at lave søskendeversioner af de tre numre, som indfanger den atmosfære der var til stede, da sangene blev til.
Elementer mødes og musik opstår.

HOUSE ON FIRE :
Ilden og det flammehav, som varsles i House On Fire, kaster sit metaforiske og faretruende skær over de barske realiteter, der indfinder sig, når en person, man elsker højt, kæmper en ensom og skyggefuld kamp, der på uundgåelig vis også bliver eksistentiel for de nære og kære.

OCEAN :
Anderledes livgivende og bjergtagende er ilden i Ocean – i sitrende skikkelse af solnedgangen i havet mod vest. Et hav, der hjemme i Thy har dannet bagkant og horisont for mange af barndommens lege og drømme, og som ligeledes har næret den barnlige, underfundige skabertrang.


SECRETS IN THE WATER :
Og netop barndommen – og ikke mindst det eventyr, man hovedkulds kastes ud i, når man bliver forælder – danner klangbund for Secrets in The Water, der kredser om, hvordan et par bittesmå fødder med ét betræder og indtager et hidtil ukendt land i én selv og dermed skaber et fundamentalt nyt udgangspunkt for det at være menneske.

A
House On Fire
Secrets In The Water
Ocean feat. ROYA

B
House On Fire (Alternative Version)
Secrets In The Water (Alternative Version)
Ocean feat. ROYA (Alternative Version)
Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn House On Fire - 12" EP
Varenummer 5054197487163
Kunstner Jonah Blacksmith
Pladeselskab Warner
Udgivelses år 2023
Musik Genre Rock/Pop, Dansk, Skandinavisk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook