Ind I Evigheden - LP (Signeret)

På lager
Kunstner
Marc Facchini
Udgivelses år
2020
Varenummer
PRE0063665
Pris pr stk 159,95DKK
Vinyl, LP, Album, Limited Editon 500 eksemplarer

Marc Facchini præsenterer sit fjerde soloalbum, Ind I Evigheden. En asteroide er på vej og jordens undergang uundgåelig. I en Jim Jarmuschsk ensemlefortælling poetiserer og komponerer Facchini sig kompromisløst til verdens ende - og cementerer på vejen sin plads, som en af vore mest særegne sangskrivere.

Marc Facchini nøjes ikke med at bevæge sin lytter på behørig afstand. Han skærer sig ind gennem intimsfæren, langt ind i øregangen, og efterlader et mærkbart, musikalsk aftryk.

Det er en billet til at forholde sig til få udtryk og blive i oplevelsen uden at skulle andet et stykke tid. Når man fordyber sig på den måde, så går tiden langsomt. Det har en enorm værdi, siger Facchini.

En værdi, der tilskrives en særlig vægt i en fortælling om jordens hastige undergang.

I løbet af ti år har Marc markeret sig som en anmelderrost og multifacetteret kunstner først med gymnasiebandet Mescalin Baby, som vandt Karrierekanonen; dernæst Mother Lewinsky, som blev et de mest hypede indiebands herhjemme i 2013-14, og frem til soloudgivelserne, hvoraf den første kom i 2016. Det kommende album bliver hans fjerde fuldlængdealbum i eget navn.
Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn Ind I Evigheden - LP (Signeret)
Varenummer PRE0063665
Dato (Nyheder) 2020-01-23 00:00:00
Kunstner Marc Facchini
Pladeselskab Sorte Plader
Udgivelses år 2020
Musik Genre Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook