Elements - 2LP (Klar vinyl)

Forudbestilling - Forventes leveret på udgivelsesdatoen
Kunstner
Jada
Udgivelses år
2022
Varenummer
0602445446827
Pris pr stk 249,95DKK
Release: 27. maj 2022
Elements” udkommer i første oplag som flot gatefold med dobbelt clear vinyl, inklusiv booklet og poster.
I alt er der fire forskellige posters, der hver repræsenterer de fire elementer jord, luft, ild og vand, som er tilfældigt fordelt i de 1500 eksemplarer, der trykkes af første oplag.

Jada går gennem ild og vand på nyt album ’Elements’
På ganske kort tid har Jada tryllebundet fans og anmeldere med sin soulede R&B og store popballader. Nu er den danske sangerinde klar med sit andet album, ’Elements’, der udgives 27. maj.

Da Jada udgav sit debutalbum ’I Cry A Lot’ i 2019 kvitterede både Politiken, Gaffa og Soundvenue med fem stjerner. Nu, tre år og 14 anerkendende priser senere, har Jada for alvor etableret sig som en af de største popstjerner på den danske musikscene og den 27. maj er hun klar til at dele sit andet album, der bærer titlen ’Elements’, med resten af verden.

På albummet tager Jada lytteren med på en ærlig rejse gennem et væld af forskellige følelser, oplevelser og nuancer, der på albummet, og som titlen antyder, er inddelt i fire elementer, der på én og samme gang adskiller sig fra hinanden og smelter sammen:

“Jeg føler, jeg har bevæget mig gennem fire elementer de sidste tre år – ild, vand, luft og jord. Efterhånden som jeg gik igennem dem og dem gennem mig, blev de en del af mig – de forandrede mig. Jeg oplevede mit liv, som om jeg gik igennem følelser i en meget fysisk forstand. Følelserne var som fysiske elementer, der omgav mig, udfordrede mig, kastede mig i gulvet, transformerede mig og blev en del af mig. Jeg oplevede glæde, smerte, kærlighed, sorg, styrke, seksualitet og transformation. Nogle gange føltes processerne ens og andre gange føltes de som komplette modsætninger. Sådan føles sangene på albummet også, som om hver sang er sit eget element og på samme tid en blanding af elementer – dybt sammenflettede” forklarer Jada.

Albummets 16 sange bevæger sig smidigt mellem elementerne og inkluderer, udover en lang række nye sange, de allerede velkendte hits ’On Me’, ’Dangerous’, ’Something To Say’, ’Nudes’ og ’I’m Back’. Med til albummet hører et element-diagram, der giver et overblik over sangene og hvilke følelser hver sang indkapsler og er skrevet ud fra.

”Ild repræsenterer transformation, seksualitet, passion og det smertefulde i at noget må brænde op, for at nye ting kan opstå. Luft repræsenterer skift, overgivelse, nye perspektiver. Jord repræsenterer sorg, ens rødder, og livets cyklus. Vand repræsenterer nydelse, styrke og bevægelighed” fortæller Jada om de fire elementers betydning.
Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn Elements - 2LP (Klar vinyl)
Varenummer 0602445446827
Dato (Nyheder) 2022-05-13 00:00:00
Kunstner Jada
Pladeselskab Universal
Udgivelses år 2022
Musik Genre Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook