KUNSTEN AT LADE SOM OM - 12" Klar Vinyl EP (Signeret)

Udsolgt
Kunstner
Angående Mig
Udgivelses år
2020
Varenummer
602508898938
Pris pr stk 119,95 DKK

Release: 11. september 2020


Signeret eksklusivt for Moby Disc!


Angående Mig, aka Laura Lilholt , er allerede på folks læber, efter hun vandt sidste sæsons KarriereKanonen med begrundelsen, at hun var ”et intenst kraftfelt, der kan blive en generationsstemme.” Stilmæssigt er hun svær at sætte i bås, men hun kan beskrives bedst med et smil på læben som en aalborgensisk kvindelig udgave af Post Malone. De danske tekster leder tankerne hen på Marie Key, mens det musikalske univers blander en bund af hiphop med rockede guitar-hooks. Med hendes rå energi og danske tekster bliver man som lytter og tilskuer trukket dybt ind i et univers, som på én gang føles omfavnende men som samtidig fremstår ungt, kompromisløst og vredt.


Tidligere udkom Angående mig med singlen 1 singlen ”Vrede Kvinder” og den var i den grad med til at sætte hende på det musikalske landkort og P3 kvitterede da også med at sende singlen i rotation. 2 singlen Jeg Elsker Alt Hvad Du Hader Ved Mig” produceret af Emil Falk er netop nu i A rotation på P3 og dermed et af de mest spillede numre på kanalen.


Laura siger selv om den nye EP:
“Jeg skrev titelnummeret “kunsten at lade som om” i ren frustration over ikke at være i stand til at føle mig inspireret til noget som helst. Jeg var tom. Hverken deprimeret eller lykkelig. Bare ingenting. Jeg blev nødt til at lade som om. Og det er dét hele EP’en drejer sig om. Hvorfor gør du de ting du gør? Er det en evig jagt på at føle noget? Hvorfor presser jeg citronen så hårdt? Hvorfor søger jeg altid katastrofen? Jeg tror det hele bunder i en frygt for at dø, mens jeg stadig lever.” “Jeg har ventet så længe på at give slip på den her EP. Og jeg har glædet mig så meget til at vise alt det Angående Mig er. For gemt i sprækkerne på den hårde facade, findes der jo en skrøbelighed så stor, at man må holde vejret for ikke at ødelægge noget.”

Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn KUNSTEN AT LADE SOM OM - 12" Klar Vinyl EP (Signeret)
Varenummer 602508898938
Dato (Nyheder) 2020-08-17 00:00:00
Kunstner Angående Mig
Pladeselskab Universal
Udgivelses år 2020
Musik Genre Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook