Latest Record Project Volume 1 - 2CD+Casebound Book

Forudbestilling - Forventes leveret på udgivelsesdatoen
Van Morrison
Udgivelses år
Pris pr stk 149,95 DKK

Release Date: 7. Maj 2021


2 x CD, Album, Deluxe Edition, Casebound Book


1. Latest Record Project
2. Where Have All the Rebels Gone?
3. Psychoanalysts’ Ball
4. No Good Deed Goes Unpunished
5. Tried to Do the Right Thing
6. The Long Con
7. Thank God for the Blues
8. Big Lie
9. A Few Bars Early
10. It Hurts Me Too
11. Only a Song
12. Diabolic Pressure
13. Deadbeat Saturday Night
14. Blue Funk
15. Double Agent
16. Double Bind
17. Love Should Come With A Warning
18. Breaking The Spell
19. Up County Down
20. Duper’s Delight
21. My Time After a While
22. He’s Not the Kingpin
23. Mistaken Identity
24. Stop Bitching, Do Something
25. Western Man
26. They Own the Media
27. Why Are You on Facebook?
28. Jealousy

Produktnavn Latest Record Project Volume 1 - 2CD+Casebound Book
Varenummer 4050538667905
Dato (Nyheder) 2021-05-07 00:00:00
Kunstner Van Morrison
Pladeselskab BMG Rights Management LLC
Udgivelses år 2021
Musik Genre Rock/Pop, Blues, Jazz, Soul
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook