Live In London 2002 | Hammersmith Apollo 2002/02/22 - 3LP

Ikke på lager - Forventet leveringstid 3-20 hverdage
Deep Purple
Udgivelses år
Pris pr stk 319,95 DKK
Vinyl, 3LP, Album, Numbered

"Live In London 2002" is a truly special show in the decades-long history of Deep Purple: It's not only previously unreleased but one of the very last concerts with Jon Lord before Don Airey joined the band shortly afterwards.
  • 1.   LP

    1. Woman from Tokyo
    2. Ted the Mechanic
    3. Mary Long
    4. Lazy
    5. No One Came
    6. The Aviator
  • 2.   LP

    1. The Well-dressed Guitar
    2. Up the Wall
    3. Black Night
    4. Fools
    5. Jon Lord's Key Solo
    6. Perfect Strangers
  • 3.   LP

    1. Steve Morse's Riff Parade
    2. Smoke on the Water
    3. Speed King
    4. Hush
Titel Live In London 2002 | Hammersmith Apollo 2002/02/22 - 3LP
Varenummer 4029759169666
Kunstner Deep Purple
Pladeselskab EARMUSIC
Udgivelses år 2021
Musik Genre Rock/Pop
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook