Magisk Realisme - LP (4. tryk lilla vinyl)

Ikke på lager - Forventet leveringstid 3-20 hverdage
Kunstner
Uffe Lorenzen
Udgivelses år
2020
Varenummer
68130-1
Pris pr stk 149,95 DKK
4th pressing on purple vinyl.
Gatefold cover with black inner sleeve.

Uffe Lorenzen er frontmand i Baby Woodrose og Spids Nøgenhat, men i de sidste par år har han indspillet plader og spillet koncerter i eget navn og sunget på dansk. Hans nye album hedder Magisk Realisme, og udkommer 11. september på Bad Afro Records.

Magisk Realisme er Uffe Lorenzens tredje soloalbum på 4 år (Galmandsværk 2017 / Triprapport 2019) og i modsætning til de to første, der var mest akustisk baserede og havde den 12-strengede guitar i centrum, så er den nye plade et ROCK album. Lorenzen har savnet den side af sin sangskrivning, og en hel del af de nye sange lyder lidt som Baby Woodrose på dansk. Andre sange har den tilbagelænede psykedeliske atmosfære fra de dobbelte DMA-vindere i Spids Nøgenhat. Det gælder ikke mindst coverversionen af ’Tornerose’, der oprindeligt blev indspillet af Trille i 1973. Uffe Lorenzen spiller alle instrumenter på albummet selv på nær en enkeltstående pedal steel guitar på singlen ’Caminoen’.

De 10 sange på Magisk Realisme er skrevet i en periode, hvor Lorenzen ikke havde noget fast sted at bo. Med hjælp fra gode venner boede han niforskellige steder på kort tid i sommeren 2019. Sangene er derfor skrevet i forskellige lejligheder og med forskellige vinkler på København fra Nørrebro til Amager og Østerbro. Meget af den rodløshed der kommer af en sådan situation, er fanget på Magisk Realisme, der også handler om at leve i en storby med mange mennesker og alligevel føle sig ensom og en smule lost.
Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn Magisk Realisme - LP (4. tryk lilla vinyl)
Varenummer 68130-1
Dato (Nyheder) 2020-08-18 00:00:00
Kunstner Uffe Lorenzen
Pladeselskab Bad Afro
Udgivelses år 2020
Musik Genre Dansk, Psychedelic
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook