Natten - LP (Farvet Vinyl)

På lager
Kunstner
Bremer/Mccoy
Udgivelses år
2021
Varenummer
0194399511817
Pris pr stk 229,95DKK
LP, Vinyl, Album, Limited Edition, Coloured

Bremer/McCoy følger endelig op på deres fabelagtige album Utopia, 2019's helt store danske jazz-udgivelse.

Ingen fattede rigtig, hvad de lavede. Kunne musik være så kompromisløst stille? I dag står Bremer/McCoy som en internationalt anerkendt duo med massevis af streams, udsolgte koncerter og et utal af begejstrede anmeldelser. Det har givet dem mod til at strække deres univers endnu længere - uden at give køb på den eftertænksomme kerne.

På deres nye album, Natten, udvikler de deres grundformel. Svenske Jan Johansson er stadig en fællesreference. Det samme er Bill Evans' trioalbums og Miles Davis' liveplade "My Funny Valentine". Det er albums, hvor musikerne kommunikerer telepatisk og nænsomt leder lytteren ud på rejser, hvor alt kan ske.

Denne gang har de - foranlediget af nedlukningen - haft ekstrem god tid til at lege og improvisere sammen i studiet. Og selve manglen på begivenheder i verden har på én gang fæstnet dem tættere til jorden og ledt dem længere ud i rummet.

"Det er klart vores mest kosmiske album. Men for at space ud, skal du vide, hvor du kommer fra. Så der er et spænd mellem numre, hvor man kan høre alt, hvad der foregår, til numre, som tager os længere ud end nogensinde før," siger Morten McCoy og tilføjer:

"Vi har lagt mærke til, at det fungerer godt for os, når vi går kontra. Dér hvor de fleste andre musikere ville trykke på effektpedalen, gør vi det roligere. Dér, hvor andre ville skifte til et nyt stykke, holder vi stemningen længere tid."

Tracks:
Natten (Part 1)
Mit Hjerte
Gratitude
Hjertebarn
Nu Og Altid
April
Aurora
Nova
Maneskin
Natten (Part 2)
Lalibela
Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn Natten - LP (Farvet Vinyl)
Varenummer 0194399511817
Dato (Nyheder) 2021-11-19 00:00:00
Kunstner Bremer/Mccoy
Pladeselskab Bremer/Mccoy Music
Udgivelses år 2021
Musik Genre Dansk, Jazz
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook