New Drifters - 5LP (Box Set Vinyl)

Ikke på lager - Forventet leveringstid 3-20 hverdage
The American Analog Set
Udgivelses år
Pris pr stk 999,95 DKK
5 x Vinyl, LP
Box Set, Album, Compilation

A1 Diana Slowburner II
A2 On My Way
A3 Gone To Earth
B1 On The Run’s Where I’m From
B2 Dim Stars (The Boy In My Arms)
B3 Trespassers In The Stereo Field
B4 Too Tired To Shine II
B5 It’s Alright

C1 Magnificent Seventies
C2 Using The Hope Diamond As A Doorstop
C3 Blue Chaise
C4 Where Have All The Good Boys Gone
D1 White House
D2 Two Way Diamond I
D3 Two Way Diamond II
D4 Don’t Wake Me

E1 Weather Report
E2 A Good Friend Is Always Around
E3 It’s All About Us
E4 A Schoolboy’s Charm
E5 The Wait
F1 New Drifters I
F2 New Drifters II
F3 New Drifters III
F4 New Drifters IV
F5 The Golden Band
F6 I Must Soon Quit The Scene
F7 Will The Real Danny Radnor Please Stand?

G1 Diana Slowburner II
G2 High Fidelity Vs Guy Fidelity
G3 Magnificent Seventies
G4 Waking Up Is Hard To Do
G5 Dr Pepper
H1 The Only Living Boy Around
H2 It’s All About Us
H3 On My Way
H4 Thin Fingers
H5 Living Room Incidental 2 / The Corduroy Kid

I1 Where Did You Come From?
I2 Too Tired To Shine I
I3 Queen Of Her Own Parade
J1 Mellow Fellow
J2 You Don’t Want Me To Arrive, Do You?
J3 What Are We Going To Tell Guy?
J4 Where Did You Come From? (reprise)
Titel New Drifters - 5LP (Box Set Vinyl)
Varenummer 0825764122917
Kunstner The American Analog Set
Pladeselskab Numero
Udgivelses år 2024
Musik Genre Rock/Pop, Indie/Alternative
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook