Original Album Classics - 5CD

Ikke på lager - Forventet leveringstid 3-20 hverdage
Nina Simone
Udgivelses år
Nu pr. stk 99,95 DKK Før 149,95 DKK
5 x CD, Compilation

'Nuff Said
1-1 In The Morning
1-2 Sunday In Savannah
1-3 Backlash Blues
1-4 Please Read Me
1-5 Gin House Blues
1-6 Why? (The King Of Love Is Dead)
1-7 Peace Of Mind
1-8 Ain't Got No - I Got Life
1-9 I Loves You Porgy
1-10 Take My Hand Precious Lord
1-11 Do What You Gotta Do
To Love Somebody
2-1 Suzanne
2-2 Turn! Turn! Turn! (To Everything There Is A Season)
2-3 Revolution (Part 1)
2-4 Revolution (Part 2)
2-5 To Love Somebody
2-6 I Shall Be Released
2-7 I Can't See Nobody
2-8 Just Like Tom Thumb's Blues
2-9 The Times They Are A Changin'
Black Gold
3-1 Introduction
3-2 Black Is The Color Of My True Love's Hair
3-3 Ain't Got No - I Got Life
3-4 Westwind
3-5 Who Knows Where The Time Goes
3-6 The Assignment Sequence
3-7 To Be Young, Gifted And Black
It Is Finished
4-1 The Pusher
4-2 Com' By H'Yere-Good Lord
4-3 Funkier Than A Mosquito's Tweeter
4-4 Mr. Bojangles
4-5 I Want A Little Sugar In My Bowl
4-6 Dambala
4-7 Let It Be Me
4-8 Obeah Woman
Nina Simone And Piano!
5-1 Seems I'm Never Tired Lovin' You
5-2 Nobody's Fault But Mine
5-3 I Think It's Going To Rain Today
5-4 Everyone's Gone To The Moon
5-5 Compensation
5-6 Who Am I
5-7 Another Spring
5-8 The Human Touch
5-9 I Get Along Without You Very Well (Except Sometimes)
5-10 The Desperate Ones
Bonus Tracks
5-11 Music For Lovers
5-12 In Love In Vain
5-13 I'll Look Around
5-14 The Man With The Horn
Produktnavn Original Album Classics - 5CD
Varenummer 0886975692323
Kunstner Nina Simone
Pladeselskab Sony
Udgivelses år 2009
Musik Genre Jazz
Tilstand Ny
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook