Rubiner Safirer Krystaller - CD

Forudbestilling - Forventes leveret på udgivelsesdatoen
Kunstner
Anne Linnet
Udgivelses år
2024
Varenummer
0198028093125
Pris pr stk 149,95 DKK
Release : 21/6/24

Anne Linnet, en ikonisk skikkelse i dansk musikhistorie, er klar til at tilføje et nyt kapitel til sin karriere ved udgivelsen af sit kommende album Rubiner Safirer Krystaller. Et album, der denne gang foldes ud i et format med nye fortolkninger af sange fra andre kunstnere. Med dette nytænkende værk demonstrerer Anne Linnet fortsat sin musikalske genkendelighed – dog med et kreativt twist – og bekræfter sin position som en af Danmarks mest betroede skikkelser i musikkens branche.

Som aktuel i dette års Toppen Af Poppen trådte Anne Linnet ind i en musikalsk legeplads, hvor hendes stemme og velkendte sange blev omsat til unikke fortolkninger af de andre kunstnere. Som en veteran i dansk musik mødte Anne Linnet et spændende mix af genrer og personligheder, der i den grad er blevet reflekteret videre i det kommende album. Annes album spænder vidt og bredt både i valg af kunstnere og genre, men alligevel formår hun at finde sig selv i hver enkelt sang, der tilsammen danner en rød tråd gennem hele værket. Hun fortæller selv, hvordan det har været interessant at “dykke ned i unge kunstneres kataloger og vælge sange ud, som jeg kunne fornemme, jeg ville kunne gøre til mine egne.”

Kort fortalt: I mange år har andre kunstnere fortolket Annes folkekære melodier såsom Tusind Stykker og Smuk og Dejlig, der efterhånden findes i mange forskellige udgaver. Denne opgave har Anne Linnet nu selv taget til sig, som er blevet til dette album, der danner bro mellem genrer og generationer i Annes genkendelige lyd.

Det' okay (Feat. Pernille Rosendahl)
Jalousi
Byg en drøm (Feat. Suspekt9
Solen skinner
Den smukkeste dag
Lyset & mørket
Når stjernerne slukker
Break Up
Verdens mindste dør
Monster
Specifikationer
Specifikationer
Titel Rubiner Safirer Krystaller - CD
Varenummer 0198028093125
Kunstner Anne Linnet
Pladeselskab Sony
Udgivelses år 2024
Musik Genre Rock/Pop, Dansk, Skandinavisk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook