Sad About The Times - 2LP

Ikke på lager - Forventet leveringstid 7-60 hverdage
Various Artists
Udgivelses år
Pris pr stk 219,95 DKK
2LP, Vinyl, Compilation

See tracklist below...

A1 –West (11) Sad About the Times 2:32
A2 –Hollins Ferry Lonely City 4:23
A3 –Randy & The Goats N.Y. Survivor 3:50
A4 –Willow (11) Loaves & Fishes 3:07
A5 –Art Lown Deep Blue Sea 2:43
A6 –Jode (3) Tomorrow is Gone 3:10
B1 –Norma Tanega Illusion 3:40
B2 –Perth County Conspiracy If You Can Want 4:28
B3 –David Chalmers Hotel Room 4:00
B4 –Jim Spencer Another Lonely Day 2:11
B5 –Hoover (7) Absolute Zero 3:35
C1 –Space Opera (2) Holy River 5:24
C2 –Roger Rodier Am I Supposed to Let it By Again (Above the Covers) 4:03
C3 –Emmett Finley Paula's Song 3:40
C4 –Sky (20) Sing For Me 4:27
C5 –Smubbs Running Water 5:04
D1 –Oliver Klaus Here Comes the Sun 2:32
D2 –Antonia Lamb Wolf 3:18
D3 –Kevin Vicalvi Lover Now Alone 3:06
D4 –Boz Metzdorf Sails Across The Sea 5:52
D5 –Dennis Stoner Maybe Someday/Maybe Never 6:32

Titel Sad About The Times - 2LP
Varenummer 184923606416
Kunstner Various Artists
Pladeselskab Anthology Recordings
Udgivelses år 2019
Musik Genre Rock/Pop, Folk, Country, Various Artists, Psychedelic
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook