Sange Til Jul - CD

Ikke på lager - Forventet leveringstid 7-60 hverdage
Kunstner
Ann-Mette Elten
Udgivelses år
2019
Varenummer
194491432744
Pris pr stk 149,95 DKK
Ann-Mette Elten har i snart en menneskealder sunget sig ind i hjerterne på sine trofaste lyttere med sin klare, varme og udtryksfulde stemme. Det er blevet til tusindvis af koncerter både med solo-repertoiret og med På Slaget 12, som hun dannede med sin musikalske partner og mand Niels Kirkegaard tilbage i 1986.
I de senere år har de to optrådt sammen i kirker over hele landet i julemåneden, og Ann-Mette elsker at tænde julens glæde i hjerterne på sit publikum i det helt særlige rum som kirken udgør. ”Med forventning ser jeg frem til den helt specielle tid, som julen er, hvor traditioner og erindringer om jul griber os alle. Musik kan noget helt specielt, når det kommer til at sætte gang i de billeder, vi hver især forbinder med juletiden.” Mine koncerter er kendetegnet ved at have mange danske julesalmer. Det danske sprog rammer så umiddelbart. Det er en af de ting, jeg stadig synes, er vigtig at give plads. Det er også grunden til, at jeg i år udgiver mit første julealbum“Sange til jul”. Inspirationen er kommet af at give julekoncerter, hvor man kan mærke det liv, der er i salmerne, og den glæde det kan tænde i folk. Der kan jeg mærke, at det giver mening at holde liv i de danske salmer. De betyder noget for folk.” siger Ann-Mette Elten om sit forhold til julen og dens sange.
Men julen betyder også noget særligt for Ann-Mette Elten selv: ”For mig hænger den tæt sammen med min barndom. På den måde er julen et tilbageblik, men det handler også om at finde nye ting i julen. I år er der kommet et helt nyt kapitel, fordi jeg er blevet farmor for første gang. Det giver et nyt perspektiv på at være sammen i julen og minder en om, hvad det er, man gerne vil give videre af traditioner omkring julen. Og der står musikken så stærkt for mig.”

TRACKLIST:
Julen Har Bragt Velsignet Bud
Glade Jul
Dejlig Er Den Himmel Blå
I Sne Står Urt Og Busk I Skjul
Det Kimer Nu Til Julefest
Et Barn Er Født I Bethlehem
En Rose Så Jeg Skyde
Dejlig Er Jorden
Der Er Ingenting I Verden Så Stille Som Sne
Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn Sange Til Jul - CD
Varenummer 194491432744
Dato (Nyheder) 2019-11-14 00:00:00
Kunstner Ann-Mette Elten
Pladeselskab Songcrafter
Udgivelses år 2019
Musik Genre Dansk, Julemusik
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook