Second Time Around - CD

På lager
Kunstner
Mike Tramp
Udgivelses år
2020
Varenummer
5700907267982
Pris pr stk 139,95 DKK
CD, Album

Den 1. maj starter foråret for alvor med udgivelsen af Second Time Around, det nye album fra den danske rock-legende MIKE TRAMP. Og selvom den tidligere White Lion and Freak of Nature-frontmand ikke har været nærig med udgivelser i sit eget navn, er denne gang noget helt særligt for ham.

"Jeg kan ikke huske hvor mange mange gange jeg efterhånden er blevet spurgt. Hvis jeg kunne gøre det hele om igen, hvad ville jeg så ændre? Det er et vanskeligt spørgsmål for de fleste og for en kunstner undertiden et helt urimeligt", siger han. Hvad fanden vidste jeg egentlig, da jeg gik ind i indspilningsstudiet første gang i 1976 for at optage mit første album? Svaret er intet, og jeg kan ærligt indrømme, at det ikke rigtigt ændrede over de næste 10 - 20 år. Med hvert album jeg indspillede eller hver turné jeg færdiggjorde, kom altid hjem med så meget mere viden end da jeg startede den - og ønskede altid, at jeg havde vidst det hele fra begyndelsen."

"Jeg er stolt af de her sange. De er som mine andre albums en 100% repræsentation af hvem Mike Tramp er. Hvis aliens kom ned på jorden og tilfældigvis hørte " Second Time Around "som det første Mike Tramp-album, ville jeg være virkelig stolt og sikker på, at alt mit DNA ville være til stede i dette album."

Second Time Around indeholder ti sange (inklusive den første single "The Road"). Ordene og musikken er skrevet af Mike Tramp, og albummet er produceret af Søren Andersen & Mike Tramp. Mixet er udført af Peter Mannson, Mir Studio, Stockholm, Sverige. Mastering af Henrik West i Medley Studio i København. Albummet er indspillet i Medley Studios, København.

Trackliste nedenfor...
Produktbeskrivelse

1. All of My Life
2. The Road
3. Anymore
4. Come On
5. Between Good And Bad
6. Lay Down Your Guns
7. Highway
8. No Tomorrow
9. Back to You
10. When She Cries

Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn Second Time Around - CD
Varenummer 5700907267982
Dato (Nyheder) 2020-03-05 00:00:00
Kunstner Mike Tramp
Pladeselskab Target
Udgivelses år 2020
Musik Genre Rock/Pop, Dansk, Skandinavisk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook