Servant Of The Mind - 2LP

Ikke på lager - Forventet leveringstid 3-20 hverdage (Levering inden jul forventes)
Kunstner
Volbeat
Udgivelses år
2021
Varenummer
00602438179183
Nu pr. stk 129,95DKK Før 279,95DKK
Release: 3. november 2021
2 x sort vinyl inkl. bonus tracks!

1. Temple of Ekur
2. Wait A Minute My Girl
3. The Sacred Stones
4. Shotgun Blues
5. The Devil Rages On
6. Say No More
7. Heaven’s Descent
8. Dagen Før (feat. Stine Bramsen)
9. The Passenger
10. Step Into Light
11. Becoming
12. Mindlock
13. Lasse’s Birgitta
14. Return To None (Wolfbrigade cover)
15. Domino (The Cramps/Roy Orbison cover)
16. Shotgun Blues (feat. Dave Matrise from Jungle Rot)
17. Dagen Før (Michael Vox Version)
Produktbeskrivelse
Volbeat deres ottende studiealbum "Servant Of The Mind" udkommer den 3. december 2021. Det nye album bliver tilgængeligt i flere forskellige udgaver, som limiteret "Dansk Rød/Hvid 2LP" eksklusivt til det danske markede, samt som  Deluxe 2CD, 2LP og CD.
 
På det kommende album har bandet, der består af Michael Poulsen (guitar/vokal), Jon Larsen (trommer), Rob Caggiano (guitars) og Kaspar Boye Larsen (bas), taget deres signaturlyd; heavy metal, psychobilly og punk ’n’ roll et nøk op, mens de også viser Michael Poulsens skarpe evne til at skrive sange og fortælle historier.
 
”Jeg skrev hele albummet på tre måneder,” fortæller Michael Poulsen og fortsætter, ”Jeg var en i en god proces derhjemme, jeg havde ligesom udpeget mig selv til at være publikum  ... Der er en masse Volbeat signatur på det nye album. Hvis du går tilbage til det første album og sammenligner det med, hvor vi er nu, kan du høre, hvordan Volbeat som band har udviklet sin stil, men bevaret signaturlyden.” Michael Poulsen selv har tidligere været ude og omtale albummet som noget af det tungeste bandet har lavet!
 
I forbindelse med album annonceringen har bandet også løftet sløret for den nye single ”Shotgun Blues”. En sang hvor Michael Poulsen udforsker de spøgelsesagtige ting han for nylig oplevede, da han flyttede ind i et nyt hjem: ”Hver gang du flytter ind i et hus, tager du døde mennesker med dig,” forklarer han. ”Der sker mærkelige ting, når jeg flytter ind i et [nyt] hus ... det er meget overnaturligt.” Andre sange på albummet væver indviklede og fascinerende fortællinger sammen. ”The Sacred Stones fortæller historien om et jordisk væsen, der har forpligtet sig til den mørke side - han er på mission og taler til mørkere kræfter og faldne engle.  ”The Devil Rages On” kigger på ideen om, at djævelen tager menneskelig form. Albummets åbner ”Temple of Ekur” vender tilbage til de forhistoriske temaer, der også er udforsket på sange som ”The Gates of Babylon,” mens det episke lukkenummer på albummet, ”Lasse’s Birgita”, udforsker historien om de første heksebrændinger, der fandt sted i Sverige i 1471.
Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn Servant Of The Mind - 2LP
Varenummer 00602438179183
Kunstner Volbeat
Pladeselskab Universal
Udgivelses år 2021
Musik Genre Rock/Pop, Heavy Metal, Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook