Speed of Darkness - 2LP - (White Limited)

Forudbestilling - Forventes leveret på udgivelsesdatoen
Kunstner
D.A.D.
Udgivelses år
2024
Varenummer
5021732398666
Pris pr stk 299,95 DKK
Release: 04/10/2024

Tidligere i år rundede D-A-D de 40 år og drog på museum. Men her stopper festen langtfra. Kvartetten sprudler og har skrevet 40 nye sange siden det forrige album, A ’Prayer For The Loud’, der udkom i 2019. Af dem har de fire musikere valgt de 14 bedste ud til deres nye dobbeltalbum ’Speed Of Darkness’, der udkommer 4. oktober.

De nye 14 sange udkommer på CD digipack samt dobbeltvinyl i gatefold med insert.

Nogle vil kalde det en decideret underdrivelse, for det er mange år siden, at der har været enighed blandt de fire musikere om, at kvaliteten af nye numre til et kommende album er så høj, som tilfældet er i dag.

Jesper Binzer tilføjer: ”Jeg er tjotjalt oppe at køre over den nye bunke sange – jeg glæder mig vildt til at fansene ska høre resten af albummet. Det er SÅ meget D-A-D og så meget bedre!”

Nick Foss er på ny indkaldt som producer, og han er særdeles tilfreds. ”Han synes, at det er en stærkere pulje denne gang end længe, og han har trods alt været med siden 1988,” siger Jacob Binzer og tilføjer, at han er enig med produceren: ”Selv om man først kan bedømme pladerne et til to år efter, at de er udkommet, synes jeg også, at det er en stærk pulje. Der er nogle af de her numre, der har overrasket mig i en positiv retning, efterhånden som vi har indspillet dem, så det lover rigtig godt.”

2024 bliver således på mange måder et bemærkelsesværdigt år for D-A-D. Det er de færreste bands, det i det hele taget lykkedes for at holde sammen i 40 år uden pause, men at det sker som et af landets bedste og mest populære rockbands, med et endnu større publikum uden for landets grænser, er bemærkelsesværdigt. Ja, det er mere end dét ifølge Stig Pedersen: ”Bare det at fylde 40 år som band er helt sindssygt. Vi er jo et socialt eksperiment!”, mener han.

Trackliste :
God Prays To Man
1st, 2nd & 3rd
The Ghost
Speed Of Darkness
Head Over Heels
Live By Fire
Crazy Wings
Keep That MF Down
Strange Terrain
In My Hands
Everything Is Gone Now
tomatic Survival
Waiting Is The Way
I’m Still Here
Specifikationer
Specifikationer
Titel Speed of Darkness - 2LP - (White Limited)
Varenummer 5021732398666
Kunstner D.A.D.
Pladeselskab Warner
Udgivelses år 2024
Musik Genre Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook