Rewind, Replay, Rebound - Deluxe BOX 2CD, Sixpence, Foldekam

Ikke på lager - Forventet leveringstid 7-60 hverdage
Kunstner
Volbeat
Udgivelses år
2019
Varenummer
0602577791925
Pris pr stk 399,95DKK
Release: 2. august 2019

2CD super deluxeudgave af det nye Volbeat album med hele 8 bonusnumre, sixpence og foldekam - alt sammen i en flot Volbeat æske.

Volbeat har en beundringsværdig karriere; Volbeat har åbnet for Metallica, Motorhead og Slipknot. I 2014 blev de normineret til en Grammy i kategorien Best Metal Performance for ’Room 24’ og har vundet massevis af priser ved Danish Music Awards. Med ‘Rewind, Replay, Rebound’ sætter de fokus på deres egne personlige historier og deres genre; ’Last Day Under The Sun’ er inspireret af en bog om Johnny Cash. Poulsen forklarer ”Da jeg læste hans bog og om den tid han gik igennem med stoffer og alkohol… han gik ind i en grotte for at lægge sig til at dø, men vågnede op igen og mente han havde fået en ekstra chance’. På ’When We Were Kids’ kredser Volbeat om udødelighed, uskyldighed og den naivitet mange oplever gennem ungdomsårene, mens ’Rewind the Exit’ og ’Die To Live’ handler om at udforske og opnå perfektion og hvordan det mål kan være hult.

Rewind, Replay, Rebound er produceret af Jacob Hansen, som Volbeat har arbejdet sammen med i mange år, og det er co-produceret af Rob Caggiano og Michael Poulsen. Albummet er det første album med Kasper Boye ombord på bas. Bandet har atter arbejdet med en række gæstevokalister; Mia Maja er backing vokal på en række sange og bandet får også besøg af Harlem Gospel Choir.
Clutch-vokalisten Neil Fallon er med på ’Die to Live’, hvilket er resultatet af at være på tour sammen med Clutch, og en kærlighed til Neil’s rå og kraftfulde stil. Raynier Jacob Jacildo (keys) og Doug Corocran (saxofon) fra JD McPhersons band har også bidraget til netop denne sang.
På ‘Cheapside Sloggers’ spilles guitarsoloen af Exodus & Slayer-guitaristen Gary Holt. Volbeat har bestemt Ikke tabt deres passion omkring det at skabe et album og alle de processer, der ligger bag. Det er lige akkurat det, der holder dem til ilden – og gør, at de er musikalsk umiddelbare på det nye album.

Se tracklisten nedenfor...
Produktbeskrivelse

Disc 1:
1. Last Day Under The Sun
2. Pelvis On Fire
3. Rewind The Exit
4. Die To Live (feat. Neil Fallon)
5. When We Were Kids
6. Sorry Sack of Bones
7. Cloud 9
8. Cheapside Sloggers
9. Maybe I Believe
10. Parasite
11. Leviathan
12. The Awakening of Bonnie Parker
13. The Everlasting
14. 7:24

Disc 2:
1. Under The Influence
2. Immortal But Destructible
3. Die To Live
4. Last Day Under The Sun (Demo)
5. Rewind The Exit (Demo)
6. When We Were Kids (Demo)
7. Maybe I Believe (Demo)
8. Leviathan (Demo)

Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn Rewind, Replay, Rebound - Deluxe BOX 2CD, Sixpence, Foldekam
Varenummer 0602577791925
Dato (Nyheder) 2019-05-15 00:00:00
Kunstner Volbeat
Pladeselskab Universal
Udgivelses år 2019
Musik Genre Rock/Pop, Heavy Metal, Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook