The Christmas Attic (25th Anniversary Edition) - 2LP

På lager
Trans-Siberian Orchestra
Udgivelses år
1998 / 2023
Pris pr stk 299,95 DKK
2 x Vinyl, LP, Album, Limited Edition, 25th Anniversary Edition, Reissue

A1 The Ghosts Of Christmas Eve
A2 Boughs Of Holly
A3 The World That She Sees
A4 The World That He Sees
A5 Midnight Christmas Eve
B1 The March Of The Kings/Hark The Herald Angel
B2 The Three Kings And I (What Really Happened)
B3 Christmas Canon
B4 Joy/Angels We Have Heard On High

C1 Find Our Way Home
C2 Appalachian Snowfall
C3 The Music Box
C4 The Snow Came Down
C5 Christmas In The Air
D1 Dream Child (A Christmas Dream)
D2 An Angel’s Share
D3 Music Box Blues
D4 Christmas Jam (Live)
Titel The Christmas Attic (25th Anniversary Edition) - 2LP
Varenummer 0603497832903
Kunstner Trans-Siberian Orchestra
Pladeselskab Rhino
Udgivelses år 1998 / 2023
Musik Genre Julemusik
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook