The Freakbeat Scene - 2LP (RSD 2019 Vinyl)

Ikke på lager - Forventet leveringstid 3-20 hverdage
Various Artists
Udgivelses år
Pris pr stk 289,95 DKK
2 × Vinyl, LP

A1 –The Score Please Please Me
A2 –Paul & Ritchie & The Cryin' Shames* Come On Back
A3 –The Attack (2) Anymore Than I Do
A4 –The Majority One Third
A5 –Shel Naylor One Fine Day
A6 –The New Breed (2) Unto Us
B1 –The Syn Grounded
B2 –Fire (6) Father's Name Is Dad
B3 –Small Faces Understanding
B4 –The Birds No Good Without You Baby
B5 –Marc Bolan The Third Degree
B6 –The Flies I'm Not Your Stepping Stone
C1 –Keith Shields Hey Gyp (Dig The Slowness)
C2 –The Mark Four I'm Leaving
C3 –Jimmy Winston & His Reflections Sorry She's Mine
C4 –The Poets (2) Wooden Spoon
C5 –Outer Limits* Just Help Me Please
C6 –Denis Couldry & The Next Collection I Am Nearly There
D1 –The Blue Stars I Can Take It
D2 –Timebox Poor Little Heartbreaker
D3 –The Fairytale Run & Hide
D4 –Loose Ends (2) Taxman
D5 –The Sea-ders Thanks A Lot
D6 –The Human Instinct Pink Dawn
D7 –The Beatstalkers You Better Get A Hold On
Titel The Freakbeat Scene - 2LP (RSD 2019 Vinyl)
Varenummer 0602577246760
Kunstner Various Artists
Pladeselskab Decca
Udgivelses år 2019
Musik Genre Rock/Pop, Psychedelic
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook