The Golden Era Of Pop Music - 2LP

På lager
Chicken Shack
Udgivelses år
CBS 68252
Pris pr stk 100,00 DKK
2 × Vinyl, LP, Compilation

Forty Blue Fingers, Freshly Packed And Ready To Serve
A1 The Letter 4:25
A2 Lonesome Whistle Blues 3:05
A3 When The Train Comes Back 3:35
A4 San-Ho-Zay 3:05
A5 King Of The World 5:00
B1 See See Baby 2:25
B2 First Time I Met The Blues 6:25
B3 Webbed Feet 2:55
B4 You Ain't No Good 3:35
B5 What You Did Last Night 4:40
O.K. Ken ?
C1 Baby's Got Me Crying 2:25
C2 The Right Way Is My Way 2:00
C3 Get Like You Used To Be 3:05
C4 Pony And Trap 3:00
C5 Tell Me 4:40
C6 A Woman Is The Blues 2:50
D1 I Wanna See My Baby 3:30
D2 Remington Ride 2:50
D3 Fishing In Your River 4:30
D4 Mean Old World 3:15
D5 Sweet Sixteen 6:20
Produktnavn The Golden Era Of Pop Music - 2LP
Varenummer CBS 68252
Kunstner Chicken Shack
Pladeselskab CBS
Udgivelses år 1973
Musik Genre Rock/Pop, Blues
Tilstand Brugt
Cover tilstand Good+ - name on cover
Plade tilstand VG+
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook