The Mod Scene - 2LP (RSD 2019 Vinyl)

Ikke på lager - Forventet leveringstid 3-20 hverdage
Various Artists
Udgivelses år
Pris pr stk 199,95 DKK
2 × Vinyl, LP

A1 –The Quik Bert's Apple Crumble
A2 –Hipster Image* Make Her Mine
A3 –The Poets (2) That's The Way It's Gotta Be
A4 –The Wards Of Court How Could You Say One Thing
A5 –Graham Gouldman Stop! Stop! Stop!
A6 –Pete Kelly's Soulution* If Your Love Don't Swing
B1 –Timebox Girl Don't Let Me Wait
B2 –Mockingbirds Lovingly Yours
B3 –Amen Corner Expressway To Your Heart
B4 –The Attack (2) We Don't Know
B5 –Chris Farlowe Air Travel
B6 –Graham Bond Organisation* Little Girl
C1 –The Outer Limits Just One More Chance
C2 –Ronnie Jones With The Nightimers I Need Your Loving
C3 –Small Faces Grow Your Own
C4 –Zoot Money's Big Roll Band Walking The Dog
C5 –Steve Aldo Baby What You Want Me To Do
C6 –Tom Jones Dr. Love
C7 –Jimmy Winston & His Reflections It's Not What You Do
D1 –The Habits Elbow Baby
D2 –The Score Beg Me
D3 –Loose Ends (2) That's It
D4 –St. Louis Union East Side Story
D5 –Paul & Barry Ryan There You Go
D6 –Eyes Of Blue Supermarket Full Of Cans
Titel The Mod Scene - 2LP (RSD 2019 Vinyl)
Varenummer 0602577246746
Kunstner Various Artists
Pladeselskab Deram
Udgivelses år 1998
Musik Genre Rock/Pop
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook