The Rick And Morty Soundtrack - 2LP+7" (Box Set)

På lager
Various Artists | Soundtrack
Udgivelses år
Pris pr stk 649,95 DKK
Deluxe Box Edition:
- Portal Colored Vinyl (12")
- Clear Vinyl (7") - Screaming Sun Bonus Track
- Embroidered Patch
- Vinyl Sticker
- Folded Poster
- Digital Download

Tracklist below...

A1 –Ryan Elder Rick And Morty Theme 0:36
A2 –Ryan Elder Jerry’s Rick 2:58
A3 –Dan Harmon, Justin Roiland And Ryan Elder The Small Intestine Song 0:37
A4 –Dan Harmon And Ryan Elder The Flu Hatin’ Rap 1:53
A5 –Ryan Elder African Dream Pop 2:42
A6 –Mazzy Star Look On Down From The Bridge 4:46
A7 –Justin Roiland, Lauren Hillman And Ryan Elder The Rick Dance 0:47
B1 –Jemaine Clement And Ryan Elder Goodbye Moonmen 2:21
B2 –Tara Strong (2), Jevin Smith And Ryan Elder Summer And Tinkles 0:52
B3 –Chaos Chaos Do You Feel It? 4:11
B4 –Ryan Elder Unity Says Goodbye 2:22
B5 –Justin Roiland And Ryan Elder Get Schwifty (C-131) 1:00
B6 –Justin Roiland And Ryan Elder Raised Up (C-131) 0:52
B7 –clipping. Stab Him In The Throat 3:27
C1 –Justin Roiland And Ryan Elder Help Me I'm Gonna Die 0:40
C2 –Justin Roiland And Ryan Elder Let Me Out 0:34
C3 –Chaos Chaos Memories 3:28
C4 –Chad VanGaalen Stuttering Light 3:03
C5 –Dan Harmon And Ryan Elder Alien Jazz Rap 0:59
C6 –Blonde Redhead For The Damaged Coda 2:32
C7 –Dan Harmon, Asya Saavedra, Chloe Saavedra And Ryan Elder Fathers And Daughters 1:56
D1 –Belly Seal My Fate 4:04
D2 –Chaos Chaos And Justin Roiland Terryfold 2:30
D3 –Ryan Elder Tales From The Citadel 3:04
D4 –Ryan Elder Rick And Morty Score Medley 4:45
D5 –Ryan Elder Human Music 0:40
E1 –Ryan Elder Screaming Sun

Produktnavn The Rick And Morty Soundtrack - 2LP+7" (Box Set)
Varenummer 098787126532
Kunstner Various Artists | Soundtrack
Pladeselskab Sub Pop
Udgivelses år 2018
Musik Genre Soundtracks, Various Artists
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook