The Rock 'N' Roll Scene - 2LP (RSD 2020)

På fjernlager - 1-3 hverdages længere leveringstid kan forekomme
Various Artists
Udgivelses år
1999 / 2020
Nu pr. stk 129,95 DKK Før 199,95 DKK
2LP, Vinyl, Compilation, Limited edition

See Tracklist below...

A1 –Billy Boyle My Baby's Crazy 'Bout Elvis
A2 –Joe Brown Comes The Day
A3 –Joey Castell Tryin' To Get To You
A4 –Ken Colyer's Skiffle Group Downbound Train
A5 –Bob Cort Skiffle* School Day
A6 –Michael Cox (2) Too Hot To Handle
B1 –Terry Dene Pretty Little Pearly
B2 –Jackie Dennis La Dee Dah
B3 –Lonnie Donegan Skiffle Group* Rock Island Line
B4 –Vince Eager And The Vagabonds Yea Yea
B5 –Billy Fury Collette
B6 –Wee Willie Harris Rockin' At The Two I's
C1 –Eddie Hickey Plain Jane
C2 –Sally Kelly Little Cutie
C3 –Little Tony & His Brothers* Foxy Little Mama
C4 –Most Brothers Whole Lotta Woman
C5 –Danny Rivers & Alexander Combo* My Baby's Gone Away
C6 –Russ Sainty With The New Notes* Race With The Devil
D1 –Mort Shuman Turn Me Loose
D2 –Freddie Starr & The Midnighters It's Shaking Time
D3 –Tommy Steele & The Steelmen* Elevator Rock
D4 –Robb Storme Transistor Sister
D5 –Screaming Lord Sutch I'm A Hog For You
D6 –Bobby Tempest Don't Leave Me
D7 –Terry White & The Terriers Rock Around The Mailbag

Titel The Rock 'N' Roll Scene - 2LP (RSD 2020)
Varenummer 602508543210
Kunstner Various Artists
Pladeselskab Decca
Udgivelses år 1999 / 2020
Musik Genre Rock/Pop, Various Artists
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook