The Studio Albums 2009-2018 - 6CD

På lager
Mark Knopfler
Udgivelses år
Nu pr. stk 179,95 DKK Før 319,95 DKK
Release: 7/10/22
Album, CD


1. CD Get Lucky + Even Luckier (Extra Tracks)

Border Reiver
Hard Shoulder
You Can’t Beat The House
Before Gas And TV
Cleaning My Gun
The Car Was The One
Remembrance Day
Get Lucky
So Far From The Clyde
Piper To The End
Early Bird (Even Luckier – Bonus Track)
Time In The Sun (Even Luckier – Bonus Track)
Pulling Down The Ride (Even Luckier – Bonus Track)
Home Boy (Even Luckier – Bonus Track)
Good As Gold (Even Luckier – Bonus Track)

2. CD Privateering

Redbud Tree
Haul Away
Don’t Forget Your Hat
Miss You Blues
Corned Beef City
Go, Love
Hot Or What
Yon Two Crows

3. CD Privateering

Kingdom Of Gold
Got To Have Something
Radio City Serenade
I Used To Could
Gator Blood
Dream Of The Drowned Submariner
Blood And Water
Today Is Okay
After The Beanstalk

4. CD Tracker

Laughs And Jokes And Drinks And Smokes
River Towns
Mighty Man
Broken Bones
Long Cool Girl
Lights Of Taormina
Silver Eagle
Wherever I Go

5. CD Down The Road Wherever

Trapper Man
Back On The Dance Floor
Nobody's Child
Nobody Does That
Good On You Son
Floating Away
One Song At A Time
Heavy Up
Slow Learner
Just A Boy Away From Home
My Bacon Roll
When You Leave
Matchstick Man

6. CD Back In The Day: The Bonus Tracks 2009-2018

Back In The Day (Previously unreleased)
Precious Voice From Heaven (Previously unreleased)
Occupation Blues
River Of Grog
Follow The Ribbon
Your Perfect Song
38 Special
My Heart Has Never Changed
Terminal of Tribute To
Heart Of Oak
Time Will End All Sorrow
Oklahoma Ponies
Rear View Mirror
Pale Imitation
Drover’s Road
Every Heart In The Room
Don't Suck Me In
Sky And Water
Titel The Studio Albums 2009-2018 - 6CD
Varenummer 0602445706679
Kunstner Mark Knopfler
Pladeselskab Universal
Udgivelses år 2022
Musik Genre Rock/Pop
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook