The Test of Time Part 1 - LP (Blå vinyl - Signeret)

På lager
Kunstner
Kasper Winding
Udgivelses år
2022
Varenummer
winding
Pris pr stk 249,95DKK
Stærkt begrænset antal trykt på blå vinyl! Signeret af Kasper Winding.

Den legendariske danske sangskriver, sanger og producer er ude med første nye album i seks år
”Livet bliver aldrig det samme igen”. De ord dukkede op i Kasper Windings bevidsthed, mens han en dag under første nedlukning, gik igennem Paris, hvor han bor og betragtede en verden i pandemiens greb. En verden, hvor man ikke måtte bevæge sig længere end halvanden kilometer væk fra sit hjem, skulle bære mundbind på gaden og udfylde sedler bare for at gå til bageren efter brød."

Samtidig var det imidlertid også en verden uden deadlines eller arbejdsmæssig stress. Så midt i en tilværelse præget af begrænsninger, dukkede en ny, uventet fornemmelse af frihed op. Frihed til at musikken kunne flyde frit og umiddelbart uden noget egentligt mål, fortæller Kasper Winding:
”Jeg begyndte bare at skrive uden nogen plan om, at det skulle udvikle sig til en plade, og efterhånden opstod der en historie i sangene. Jeg har virkelig nydt processen meget, og i første omgang er det jo i bund og grund en plade, jeg mest af alt har lavet til mig selv. Den eneste udvej, jeg kunne se under lockdown, var at lege totalt igennem, grave dybt og derved finde ind til min kerne. Uden at forholde mig til hverken mine egne forventninger eller andres regler.”
For første gang siden han var 15, er Kasper ikke tilknyttet noget stort pladeselskab, så også her er tavlen visket ren, og vejen til en frisk start brolagt med muligheder. Og netop muligheder er nøgleordet, når det kommer til de nye sange, der emmer at umiddelbarhed, overskud og leg:
”Uden leg flytter musikken sig ikke. Den bliver bare flad og uforudsigelig. For mig har arbejdet med denne her plade handlet om lege og få det meste ud af det, der lå lige foran mig: instrumenter, familie og venner – nye som gamle – og invitere lytteren med ind i legen. Vi har haft nok begrænsninger”, fortæller Kasper Winding og beskriver med et glimt i øjet den røde tråd, der løber gennem de 15 nye sange, som ”håbefuld ensomhed”, hvilket også går igen i teksterne, der er mere personlige end sædvanligt:
”I arbejdet med musikken har jeg kunnet mærke en trang til forandring, en trang til at gøre tingene på en anden måde. Ikke kun i kunsten, men også i måden, jeg lever mit liv på. Der er opstået nye tanker og håb om, hvad vi skal bruge fremtiden til.”
Dog er sangene ikke mere ensomme, end at de er blevet til i samarbejde med gamle venner som Thomas Blachman og Bo Rande, nyere kollegaer som Mads Langer, Oh Land og Selma Judith, og så har børnene Pablo og Polly også bidraget til albummet.

Fornemmelsen af, at livet aldrig mere ville blive det samme igen, materialiserede sig i sangen “Life Will Never Be The Same”, som Kasper Winding uden at blinke beskriver som den bedste kærlighedssang, han nogensinde har skrevet:
”Det viste sig at være et af de numre, jeg altid har ønsket sig at skrive, og det skrev oven i købet sig selv. Der er i det hele taget ikke en tone eller et ord på den her plade, som jeg ikke selv føler noget for. Hvad mere kan man ønske sig som kunstner?” smiler han og forsætter: “Og kan I mon gætte, hvorfor den hedder part 1?”
Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn The Test of Time Part 1 - LP (Blå vinyl - Signeret)
Varenummer winding
Dato (Nyheder) 2022-05-19 00:00:00
Kunstner Kasper Winding
Pladeselskab Kasper Winding
Udgivelses år 2022
Musik Genre Rock/Pop, Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook