Titusind Timer - LP (Farvet vinyl - Signeret)

På lager
Kunstner
Østkyst Hustlers
Udgivelses år
2020
Varenummer
0761847389801-1
Pris pr stk 189,95 DKK
Release: 7. februar 2020
OBS: Signeret af hele bandet! Lidt slid på coveret og seam split i toppen.

Østkyst Hustlers klar med nyt album – genfødt af asken efter 22 år

Tilbage i 90’erne satte Nikolaj Peyk, Jazzy H og Bossy Bo rappen på dagsordenen med deres intelligente, poetiske og slagkraftige tekstunivers. Langt udenfor hiphop-miljøet kunne folk teksten til landeplagerne ​‘Verdens længste rap’ og​ ​‘Han får for lidt’​ udenad, og ingen har siden formået, at få Danmark til at rappe med i samme stil.

Mens der i 22 år har været lukket for udgivelser, har trioen med deres stærke bagkatalog og faste orkester i ryggen, væltet landets scener for et væld af unge og gamle fans. Og de har længe ønsket sig nyt fra trioen. ”Nu gik den ikke længere”, siger Jazzy H med et skævt smil. Ventetiden ovre – landets ældste aktive rapgruppe er klar med albummet ​‘Titusind Timer’​!

Østkyst Hustlers er nok bedst kendt for deres evne til at fortælle en god historie. Og det gør de også på ’Titusind Timer’. De 13 numre kan sagtens høres hver for sig, men overordnet danner de en fortælling om en mand, hvis liv falder fra hinanden efter et panikalder-move.

”Så skete der noget sejt, for en studentermedarbejder havde en kæreste, men hun var klar til en affære Og hun synes, det var sexet med erfarne mænd, det havde hun i hvert fald læst, det skulle være. Hun kom med trutmunden forrest, han var fuldstændig lost som et dådyr i billygtens skær Da hun bød på cafe latte, så begyndte han at fatte hvad hun ville, og han tænkte: ”Hell yeah”. -’Shit!’, ’Titusind Timer’ ”Vi er en generation af mænd, der tror, vi kan blive ved med at være unge, så længe vi går i sneakers og hættetrøjer”, siger Nikolaj Peyk og fortsætter: ”Men når dørene begynde at lukke, træffer vi nogle rimeligt åndssvage beslutninger”.

Gruppen, som aldrig har været væk, har alligevel været savnet; for deres måde at dreje sproget og ikke mindst for lyden, som igen på ​‘Titusind Timer’​ er umiskendeligt Østkyst Hustlers: “​Den er meget tro mod det, vi er. Pladen​ ​er indspillet live, ligesom den musik vi selv er vokset op med​”, fortæller Bossy Bo. Det er en lyd, der er autentisk og håndlavet, og i en tid, hvor alt er let tilgængeligt, taler den tydeligvis også̊ til streaming-generationen, som ironisk nok er de første til at opleve Østkyst Hustlers på vaskeægte, nyudgivet vinyl.

Tracklist herunder...
Produktbeskrivelse
1 Nul Fucks 1:32
2 Føniks 3:12
3 Bare Det Var Mig 3:34
4 Lad Mig Være 3:00
5 Hey Tøsepige 4:23
6 Undskyld Skat 4:40
7 København 4:47
8 Shit 4:47
9 En Chance Til 3:23
10 Det Rager Mig En Bønne 2:39
11 Louise 4:20
12 Malstrømmen 2:39
13 Femogtyve År Senere 1:49
Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn Titusind Timer - LP (Farvet vinyl - Signeret)
Varenummer 0761847389801-1
Dato (Nyheder) 2020-01-27 00:00:00
Kunstner Østkyst Hustlers
Pladeselskab Sony
Udgivelses år 2020
Musik Genre Dansk, Dansk Hip Hop
Tilstand Ny
Cover tilstand VG+
Plade tilstand M
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook