National Romantik 2021 - LP (Lyserød vinyl)

På lager
Kunstner
Tobias Rahim
Udgivelses år
2020
Varenummer
MOBY004
Pris pr stk 169,95 DKK
Trykt i begrænset antal på flot lyserød vinyl med booklet inkl. tekster og plakat. Bonustracket ¡ CIAO ! feat. Kå findes kun på vinyludgaven.

En ny markant stemme i dansk musik med bagagen fuld af unikke erfaringer: Tobias Rahim introducerede danskerne til reggaeton, så blev han popstjerne i Ghana og nu er han ved at gøre hele Danmark hooked, på hans forførende lyrik og varme euforiske lyd. Med to P3's Uundgåelige, prisvindene musikvideoer, millioner af streamsog udsolgte koncerter erdansk-kurdiskeTobias Rahim godt i gang.

Udgivet på Moby Disc Records i samarbejde med Sony Music Entertainment Danmark. Kan kun købes i Moby Disc!

1 LIDT A D HELE
2 Love i min DM
3 Borderline
4 Mmm mmm mmm
5 Stille Piger
6 Dræber 2021
7 Jesus
8 Sang til Siri ft. Orgi-E
9 Disney til Lars von T.
10 ¡ Ciao! ft. Kå (Bonus track)
Produktbeskrivelse

Med singlerne ”Verden Vælter”, ”Costa Del Sol til København”, ”Op A Væggen”, ”Dø I Norden” (ft. Suspekt) og ”Jesus” har Tobias Rahim for alvor slået sit navn fast, som et af de varmeste nye navne, der skiller sig ud fra mængden og viser en ny vej for dansk popmusik. Tobias Rahim skaber et rum, hvor han leger med ærlige følelser og et farverigt udtryk. Et rum hvor der både er plads til tabuer, politiske budskaber, fest, sex og ulykkelig kærlighed.Tobias Rahims karriere startede som den ene halvdel af duoen Camillo & Grande. Sammen rejste de rundt i Sydamerika, opslugte kulturen og musikken, som de tog med hjem til Danmark, hvor duoen storhittede i 2014-2015 med sangene ”Gir Dig” og ”Røgsignaler”.Siden begyndte Tobias Rahim at lave musik på egen hånd. Han togtil Ghana ogopbyggede en karriere på den Vestafrikanske scene under aliaset Toby Tabu. Han optrådte på radio & tv og spillede koncerter side om side med afrobeat-stjerner som Stonebwoy og Wizkid. Efter sine eventyr har Tobias Rahim konkluderet, at dét at skrive musik på sit danske modersmål, er hans ypperste kald. Og netop hans måde at jonglere med det danske sprog, bliver hyllet af hans voksende lytterskare.

Specifikationer
Specifikationer
Produktnavn National Romantik 2021 - LP (Lyserød vinyl)
Varenummer MOBY004
Dato (Nyheder) 2020-12-02 00:00:00
Kunstner Tobias Rahim
Pladeselskab Moby Disc Records / Sony Music
Udgivelses år 2020
Musik Genre Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook