Tro, Hug & Kærlighed - LP (Farvet vinyl)

Ikke på lager - Forventet leveringstid 3-20 hverdage
Kunstner
Hugorm
Udgivelses år
2022
Varenummer
5054197133329
Pris pr stk 219,95 DKK
Vinyl, LP, Album

Der er slået hul på brystkassen, og HUGORM viser sit bankende, blodige, nøgne hjerte frem på nyt album med titlen TRO, HUG & KÆRLIGHED, der lander digitalt og på vinyl 14. oktober og kort tid inden de i slut oktober drager på deres hidtil største DK-tour.

Der er kærlighedssange til både ens partner og ens børn, der er en hævnsang, til en man hader, en farvelsang om en dag at skulle herfra. Det er de store følelser, der er i spil. Eller rettere sagt: Det er de normale følelser, der bliver spillet stort ud.

Det er mere nøgent, mere ærligt, mere intimt, mere blodigt på HUGORMS nye plade TRO, HUG & KÆRLIGHED. Det er helt tæt på. Det er et album, der kommer fra et band, der har fundet sin musikalske base nok til at turde afklæde sig selv fuldstændig - derfor er det også en pladetitel, der holder, hvad den lover. Der er tro, hug og kærlighed, og der er cirka lige meget af det hele, som trioen allerede har åbnet op for med udgivelsen af første-singlen HIMMELJUICE, der landede i slutningen af maj. Inden albummet lander slippes der også flere smagsprøver fra albummet, som vil blive annonceret løbende.

Specifikationer
Specifikationer
Titel Tro, Hug & Kærlighed - LP (Farvet vinyl)
Varenummer 5054197133329
Kunstner Hugorm
Pladeselskab Warner Music
Udgivelses år 2022
Musik Genre Rock/Pop, Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook