Twin Peaks (Limited Event Series Soundtrack) - 2LP (RSD 2018 Picture Disc)

Ikke på lager - Forventet leveringstid 3-20 hverdage
Various Artists | Soundtrack
Udgivelses år
Pris pr stk 319,95DKK
Various Artists – Twin Peaks (Limited Event Series Soundtrack) - 2LP (Picture Disc) - Record Store Day 2018

A1 Angelo Badalamenti– Twin Peaks Theme
A2 Muddy Magnolias– American Woman (David Lynch Remix)
A3 Angelo Badalamenti– Laura Palmer's Theme (Love Theme From Twin Peaks)
A4 Angelo Badalamenti– Accident / Farewell Theme
A5 Angelo Badalamenti– Grady Groove
B1 Johnny Jewel– Windswept (Reprise)
B2 Angelo Badalamenti– Dark Mood Woods / The Red Room
B3 Angelo Badalamenti– The Chair
B4 Angelo Badalamenti– Deer Meadow Shuffle
C1 Warsaw National Philharmonic Orchestra / Witold Rowicki– Threnody For The Victims Of Hiroshima
C2 David Lynch & Dean Hurley– Slow 30's Room
C3 Angelo Badalamenti– The Fireman
D1 Chromatics– Saturday (Instrumental)
D2 Thought Gang– Headless Chicken
D3 Angelo Badalamenti– Night
D4 Angelo Badalamenti– Heartbreaking
D5 Angelo Badalamenti– Audrey's Dance
D6 Angelo Badalamenti– Dark Space Low

"Record Store Day exclusive"
"Worldwide run of 10000", as stated on the official website.
"18 tracks from the limited event series score
Includes six new Angelo Badalamenti compositions
Limited edition picture disc
Produktnavn Twin Peaks (Limited Event Series Soundtrack) - 2LP (RSD 2018 Picture Disc)
Varenummer 603497861811
Kunstner Various Artists | Soundtrack
Pladeselskab Rhino Records
Udgivelses år 2017/2018
Musik Genre Rock/Pop, Jazz, Soundtracks, Various Artists, Electronic
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook