Uncover - LP (Rød Vinyl)

På lager
Kunstner
Bjørn Fjæstad
Udgivelses år
2022
Varenummer
5703120113524
Pris pr stk 349,95 DKK
Release: 25/11/22
Album, Vinyl, LP, Farvet
Limited til 500 eks.

Tilbage i 1996 bragede sangeren Bjørn Fjæstad og hans band BAAL, gennem lydmuren med debutalbummet ”Sensorama”. Et album spækket med energi og storladne rockanthems som, helt fortjent, gik rent ind hos det musikelskende folk. 25. november 2022 udkommer Fjæstads andet soloudspil ”Uncover”. Albummet er, som titlen antyder, en samling favoritsange fra sangerens ungdom, der af forskellige årsager gjorde indtryk. Fjæstad giver, med respekt for orginal versionenerne og sin særlige indlevelseevne, nogle helt unikke fortolkninger af sange der tidligere er fremført af så forskellige kunstnere som The Cars, Meat Loaf, Dolly Parton, Bob Dylan, Gordon Lightfoot, Bee Gees
m.fl.

”UnCover” er en håndfuld sange fra 60’, 70’ og 80’ som satte sig fast og derfor uundgåeligt blev en del af soundtracket til mine ungdomsforelskelser og ikke mindst den uundgåelige ulykkelige kærlighed. Det er sange der satte lyd på mine drømme, sange som fik mig til at glemme hverdagen for en stund. Når jeg nu genbesøger dem, opdager jeg at teksterne, i mine ungdomsår, faktisk ikke rørte mig.
Det gør de tilgengæld nu hvor mit midaldrende jeg opdager, at disse tekster også fortæller en historie om en personlig udvikling gennem et langt liv. Mit liv. Jeg ser teksterne klart og forstår i dag smerten bag dem. Derfor tager jeg sangene et sted hen hvor de står mere nøgne - helt for sig selv - kun nænsomt ført på vej af et fantastisk indlevende orkester”. Brødrene Lars og Troels Skjærbæk, Palle Hjort, Rene Damsbak og Eddi Jarl er musikerne bag Bjørn Fjæstad på ”Uncover”.

”Uncover” udgives i samarbejde med højttalerproducenten DALI og er indspillet live i Lundgaard Studierne.
Albummet er indspillet, mixet og mastereret iht DALI’s lydfilosofi om dynamisk musikgengivelse.
Specifikationer
Specifikationer
Titel Uncover - LP (Rød Vinyl)
Varenummer 5703120113524
Kunstner Bjørn Fjæstad
Pladeselskab Bjørn Fjæstad
Udgivelses år 2022
Musik Genre Dansk
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook