Under The Covers Vol. 2 - 2LP (RSD 2016 Gul Vinyl)

Ikke på lager - Forventet leveringstid 7-60 hverdage
Matthew Sweet And Susanna Hoffs
Udgivelses år
Nu pr. stk 219,95 DKK Før 269,95 DKK
2 × Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Reissue, Yellow Translucent

Exclusive Record Store Day 2016 release.

A1 Sugar Magnolia 3:32
A2 Go All The Way 3:33
A3 Second Hand News 3:13
A4 All The Young Dudes 3:52
A5 You Can Close Your Eyes 2:34
A6 Marquee Moon 10:49
B1 Here Comes My Girl 4:22
B2 I've Seen All Good People: Your Move / All Good People 7:29
B3 Hello It's Me 3:51
B4 Willin' 2:59
B5 Back Of A Car 2:32
B6 Couldn't I Just Tell You 3:27
C1 Gimme Some Truth 3:27
C2 Maggie May 5:32
C3 Beware Of Darkness 3:38
C4 Dreaming 2:51
C5 Bell Bottom Blues 5:02
C6 You're So Vain 4:22
D1 I Wanna Be Sedated 2:10
D2 Baby Blue 3:42
D3 You Say You Don't Love Me 2:55
D4 (What's So Funny 'Bout) Peace, Love and Understanding 3:57
D5 Everything I Own 3:09
D6 Melissa 4:14
D7 Killer Queen 2:56
D8 A Song For You 4:37
Produktnavn Under The Covers Vol. 2 - 2LP (RSD 2016 Gul Vinyl)
Varenummer 5014797894488
Kunstner Matthew Sweet And Susanna Hoffs
Pladeselskab Demon Records
Udgivelses år 2016
Musik Genre Rock/Pop, Indie/Alternative
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook