Unsuitable For Airplay - The Lost KFAI Concert - 2LP (RSD 2022)

På lager
The Replacements
Udgivelses år
Pris pr stk 239,95DKK
2 x Vinyl, LP, Album, Limited Edition

A1 Careless 1:21
A2 Takin A Ride 2:29
A3 Trouble Boys 2:35
A4 Hangin Downtown 2:34
A5 Like You 1:52
A6 Off Your Pants 1:42
A7 Get Lost 2:39
B1 Excuse Me 2:17
B2 Customer 2:06
B3 I Wanna Be Loved 2:11
B4 Mistake 3:52
B5 My Town 2:24
B6 Shiftless When Idle 1:58

C1 Oh Baby 1:52
C2 I'm In Trouble 2:33
C3 Johnny's Gonna Die / All By Myself 2:47
C4 More Cigarettes 1:49
C5 Otto 2:23
C6 Don't Ask Why 2:20
D1 Slow Down 2:37
D2 Somethin To Dü 2:00
D3 Love You Till Friday 2:10
D4 Raised In The City 2:12
D5 Rattlesnake 2:15
D6 All Day And All Of The Night 2:53
D7 I Hate Music 1:48
D8 Shutup 1:43
Produktnavn Unsuitable For Airplay - The Lost KFAI Concert - 2LP (RSD 2022)
Varenummer 603497842308
Dato (Nyheder) 2022-05-05 00:00:00
Kunstner The Replacements
Pladeselskab Twin/Tone Records
Udgivelses år 2022
Musik Genre Rock/Pop
Tilstand Ny
Cover tilstand N/A
Plade tilstand N/A
Kontakt vores support post@moby-disc.dk
Vejledning og hjælp Se vores online guide
Nyheder og anbefalingerFølg os på Facebook